blogs

Subsidie Nieuws en Tips

Simpel Subsidie verwelkomt nieuwe een nieuwe partner. BUVA is al meer dan 70 jaar actief als installateur op het gebied van duurzame warmte en gezonde binnenlucht.
verder lezen

Op 1 januari 2021 is het zover: de nieuwe subsidieregeling voor het verduurzamen van corporatiewoningen gaat open.
verder lezen

De Investeringsregeling Duurzame Energie (ISDE) is door de Rijksoverheid in het leven geroepen om particulieren en bedrijven te bewegen minder aardgas te gebruiken en over te stappen op duurzame warmte.
verder lezen

In 2050 moet heel Nederland van het aardgas af zijn. Dit betekent een afscheid nemen van onze trouwe cv-ketel in huis of op kantoor. Alleen van het aardgas af gaan is een ding.
verder lezen

Cv-ketel stuk en op zoek naar een duurzamer alternatief? Of benieuwd hoe duur een warmtepomp überhaupt? In deze blog behandelen we de kosten en waar je op moet letten bij het kopen van een warmtepomp.
verder lezen

Ik weet het, als ondernemers zijn we druk en op zoek naar subsidies? Daar heeft natuurlijk niemand zin in en tijd voor over. Toch kan het een hoop opleveren, zeker als u duurzame ambities heeft met uw bedrijfsvoering, panden of projecten.
verder lezen

De EIA is een fiscale regeling voor ondernemers, stichtingen of verenigingen die inkomsten- of vennootschapsbelasting betalen. Op de EIA lijst vindt u verschillende soorten installaties, van ledverlichting tot warmtepompen die u kunt aanmelden.
verder lezen

Duurzaamheid is niet meer weg te denken en ook in 2020 gaan veel ondernemers en particulieren aan de slag om hun eigendom energiezuiniger te maken. Gelukkig zijn er steeds meer subsidies beschikbaar om te groene ambities betaalbaar te maken.
verder lezen