wij maken subsidies simpel

Hoe komt het dat iedereen duurzaam wil, maar dat het aanvragen van een subsidie zo lastig is?

We horen het iedere dag, particulieren en zakelijke klanten die aangeven het aanvragen van een subsidie als een straf te zien. Het gevolg: veel subsidiekansen blijven onbenut, zonde!

Het checken en aanvragen van een subsidie zou zo simpel mogelijk moeten zijn.

Simpel Subsidie maakt het mogelijk om snel en gemakkelijk de subsidiemogelijkheden voor uw duurzame producten te checken en aan te vragen. Zo kan u verder met ondernemen, werken of ontspannen.

Dit doen wij door slimme software te maken waar zowel installateurs als particulieren gemakkelijk mee uit de voeten kunnen. Benieuwd wat we voor jou of je klanten kunnen betekenen. Bekijk onze Installateurs pagina eens.

Sven Ringelberg
Eigenaar / adviseur
David van Vugt
Eigenaar / programmeur
Sven Hogervorst
Subsidiespecialist
Imke Dekker
Subsidiespecialist

Simpel Subsidie is in 2019 opgericht door David van Vugt en Sven Ringelberg. Inmiddels werken we met 5 medewerkers dagelijks aan het eenvoudig toegankelijk maken van subsidies voor particulieren en bedrijven. Met slimme software zorgen wij ervoor dat subsidies snel, gemakkelijker en tegen een goede prijs worden aangevraagd. Wij werken samen met diverse installatiepartijen, duurzaamheidsplatforms en financiele instellingen. Ook interesse in samenwerken? Je kan ons altijd bereiken op info@simpelsubsidie of bekijk onze partnerpagina eens.

Heb je een vraag?
Bekijk dan deze pagina met veelgestelde
vragen en onze contactgegevens.

>> stel hier jouw vraag <<

Simpel Subsidie staat bij ons en bij onze klanten bekend als een deskundige organisatie, die discreet en met zorg uw gegevens verwerkt tot een succesvolle subsidieaanvraag. Wij merken dat onze klanten het fijn vinden dat een gedegen organisatie hen ontziet van ingewikkelde subsidieaanvragen.

Frank Smit – ETS Isolatie B.V.

Wij werken graag met Simpel Subsidie want zij leveren een extra service aan onze klanten en dat helemaal in onze eigen huisstijl. Op basis van no cure no pay. Je zoekt je aangeschafte zonneboilersysteem op en doorloopt wat vragen en je weet precies waar je aan toe bent.

Mathieu van Lit – HRsolar