Isolatie subsidie aanvragen zonder gedoe

Subsidie isolatie aanvragen met onze hulp. Check eenvoudig hoeveel subsidie u kan ontvangen voor isolatiemaatregelen. Aanvragen duurt slechts een paar minuten! Voor 85 euro regelen wij uw isolatie subsidie. U betaalt achteraf bij succes. Zo loopt u geen enkel risico. Hiermee heeft u de maximale garantie op succes.

Isolatie subsidie snel geregeld

Isolatie subsidie snel en gemakkelijk aanvragen. Het kan! Simpel Subsidie zorgt voor een snelle en goedkope aanvraag.

Op tijd

Snel de isolatie subsidie voor uw isolatiemaatregelen in beeld.

Overzichtelijk

Alle soorten isolatiemaatregelen op een rij met hun subsidiebedragen

Geen zorgen

Simpel Subsidie vraagt de subsidie aan. U kan ontspannen.

Woningeigenaren

Wij helpen woningeigenaren met hun subsidie isolatie aanvraag.

Geen moeite

Wij verzamelen alle gegevens op een gemakkelijke manier.

Betaal achteraf

Betaal achteraf voor onze service met een no-cure no-pay afspraak.

Isolatie subsidie aanvragen voor uw woning

Om woningeigenaren te stimuleren energie te besparen is er de mogelijkheid subsidie aan te vragen voor het isoleren van uw woning. Voor het isoleren van uw woning is maximaal 10.000 euro beschikbaar. Dit kan oplopen tot circa 20% van de totale kosten, dus een forse subsidie.

Maak nu gebruik van de mogelijkheid een subsidie aan te vragen voor uw isolerende maatregelen en geniet van een lagere energierekening en comfortabel huis. Voor € 85 inclusief BTW vragen wij uw isolatie subsidie aan.

direct checken

subsidie aanvragen isolatie subsidie aanvragen isolatie
Simpelsubsidie faq

Isolatie subsidie eenvoudig geregeld


Uitvoerdersformulieren, lijstjes met regels en deadlines. Er komt veel kijken een subsidieaanvraag. Vanuit Simpel Subsidie maken wij uw aanvraag gemakkelijk.

Het moet toch mogelijk zijn om als woningeigenaar gemakkelijk uw isolatie subsidie aanvraag te regelen? Onze slimme software maakt dit mogelijk. Check gelijk de subsidie op isolerende maatregelen.

Klantervaringen

Na het isoleren van mijn huis dacht ik dat subsidie aanvragen een paar minuten werk was. Dat viel vies tegen. Toen kwam ik simpel subsidie tegen en vond ik het de prijs meer dan waard.

Snelle en goede service

Erg fijn dat ik gelijk mijn subsidie in beeld kon zien. Tijdens het aanvragen moest ik wel een aantal gegevens invoeren, maar dat lijkt me wel logisch. Het kost maar een paar minuten.

Check direct hoeveel isolatie subsidie er beschikbaar is

Voor 85 euro inclusief BTW vragen wij uw isolatie subsidie aan. Wij zorgen voor het papierwerk en de aanvraag bij RVO. U betaalt achteraf wanneer de aanvraag succesvol was.

direct checken

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik isolatie subsidie aan?

In onze isolatietool selecteert u om welke isolerende maatregelen het gaat (bv. dubbelglas of gevelisolatie). Dit systeem houdt rekening met de minimale oppervlakte eisen en type woning. Als u voldoet aan deze voorwaarden, dan verschijnt er een subsidiebedrag in beeld.

U krijgt vervolgens een aanbod om voor 85 euro no-cure no-pay de subsidie te regelen. Gedurende de aanvraag bij RVO houden wij u op de hoogte.

De isolatie subsidie checken is gratis en dat blijft het ook. Wanneer wij voor u de aanvraag bij RVO indienen, dan vragen wij daar 85 euro no-cure no-pay voor.

Ja, enkele persoonsgegevens zijn noodzakelijk om aan ons toe te sturen. Deze gegevens zijn noodzakelijk, zodat RVO uiteindelijk het subsidiebedrag op uw rekening kan storen.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de subsidieaanvraag af te ronden.

Wij streven ernaar om uw subsidie binnen 24 uur bij RVO aan te vragen. Daarna kan het tot 9 weken duren voordat uw subsidie op de rekening verschijnt. Gedurende dit proces kan u altijd de status van uw subsidieaanvraag inzien.

Als u een vraag heeft dan kan u die het beste toesturen naar info@simpelsubsidie.nl. Wij streven er naar binnen twee werkdagen contact met u op te nemen.

Nee, u hoeft niet vooraf te betalen. U betaalt alleen wanneer de isolatie subsidie aanvraag succes is en het bedrag op uw rekening staat.

Jazeker. De SEEH isolatie subsidie is in 2021 samengevoegd met de ISDE regeling. Vanaf 2021 is er dus nog isolatie subsidie beschikbaar. De nieuwe regeling heet formeel de: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing.

Nee, de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE 2021) laat het niet toe om alleen voor één isolerende maatregel subsidie te ontvangen. Het is vanaf 2021 wel mogelijk om een maatregel uit te voeren in combinatie met een zonneboiler, warmtepomp of warmtenet aansluiting. In dat geval is de isolatiemaatregel wel subsidiabel.

Nee, het is niet mogelijk om als doe-het-zelver subsidie te krijgen voor uw isolatiemaatregelen. De rijksoverheid verplicht het u te werken met een bouwbedrijf. Dit bouwbedrijf moet ook een uitvoerdersverklaring invullen. In dit document zijn foto's opgenomen van uw isolatiemaatregelen.

Ook als verhuurder is het niet mogelijk isolatiesubsidie aan te vragen. U kunt eventueel gebruik maken van de korting op de verhuurdersheffing RVV.

U komt in aanmerking voor subsidie wanneer u de volgende maatregelen uitvoert: spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, vloer- of bodemisolatie en isolerend glas. De andere energiebesparende maatregelen die onder de SEEH nog subsidiabel waren zoals de isolerende deur en balansventilatie komen niet meer in aanmerking voor de ISDE isolatiesubsidie. Tot slot is ook het zeer energiezuinig pakket niet meer subsidiabel.

Uw isolatie meldcode is een KA nummer waarmee de overheid de kwaliteit van de isolatie weergeeft. U heeft deze meldcode nodig voor uw subsidieaanvraag. De meeste grote isolatiefabrikanten hebben hun isolatiemateriaal aangemeld bij RVO. Dit is te vinden op de maatregelenlijst isolatie.

Met de software van Simpel Subsidie is het gemakkelijker om uw subsidiebedrag te checken en aan te vragen. In onze subsidiecheck vind u de mogelijkheid te zoeken op uw isolatie meldcode. De maatregelenlijst hoogrendementsglas is hier ook in opgenomen. Deze staat in een aparte PDF op de website van RVO.

Om in aanmerking te komen voor de ISDE isolatie subsidie is het van belang om foto's te maken van uw isolerende maatregelen. U moet tenminste één foto maken per isolatiemaatregel. Deze foto moet u maken terwijl het bouwbedrijf de werkzaamheden uitvoert. Het kan verstandig zijn het bouwbedrijf om hulp te vragen, want vaak maken deze bedrijven foto's van hun activiteiten.

Op de foto's ziet de overheid het liefst het merk, de naam, soort en dikte van het isolatiemateriaal. Vaak staat dit op de verpakking van uw gekozen isolatie.

Het is van belang dat uw isolatiemaatregelen en materiaal voldoen aan de gestelde Rd-waarde. U moet in 2021 hiervoor ook een isolatie meldcode doorgeven vanuit de maatregelenlijst isolatiematerialen. U kan deze informatie gemakkelijk vinden als u onze subsidietool invult.

Wanneer uw materiaal niet voldoet aan de Rd-waarde, maar uw totale dak, vloer of gevelconstructie wel de juiste isolatiewaarde heeft komt u alsnog niet in aanmerking voor subsidie. Uw huidige maatregelen moeten voldoen aan de minimale Rd-waarden.

Isolatie subsidie 2022 aanvragen zal waarschijnlijk hetzelfde blijven als dit jaar. Via de link hiervoor kan u alle informatie over deze regeling vinden. U moet nog steeds tenminste twee maatregelen laten uitvoeren en voldoen aan bepaalde eisen.

Het is mogelijk om subsidie aan te vragen wanneer u uw woning verbouwd. Er zijn wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden om geen kansen mis te lopen. Lees meer over deze tips in onze blog: Subsidie aanvragen voor verbouwing woning

Isolatie subsidie 2021

subsidiekansen 2021 isolatie

Isoleren is een gemakkelijke manier om energie te besparen en meer comfort in huis te krijgen. Daarnaast is isoleren vaak de eerste en beste stap in het verduurzamen van de woning. De meeste woningen in Nederland zijn gebouwd zonder of met beperkte isolatie. Pas vanaf 1990 maakt isolatie een groter deel uit van de nieuw gebouwde huizen. Dit betekent dat er nog een hoop woningen in Nederland grote stappen kunnen maken in het besparen van energie en voorkomen van koude voeten. Het belang van energie besparen is zo groot dat een Nationaal Isolatieprogramma in de maak is door de Rijksoverheid. Dit programma moet het gemakkelijker maken voor huiseigenaren en VvE’s om snel en gemakkelijk te isoleren.

Tot 2016 zal de energiebelasting op aardgas gaan stijgen. Dit maakt dat de energierekening voor het verwarmen van de woning kan gaan stijgen. De woning goed isoleren wordt hiermee steeds meer rendabel. Dit samen met de aantrekkelijke isolatie subsidie 2021 maakt dat uw woning verbeteren een slimme zet is. De isolatie kosten nemen tot 30% af door het gebruik van de isolatie subsidie. De woning isoleren gaat daarbij niet alleen over rendement, maar ook over comfort. Goede isolatie voorkomt tocht en houdt kou en hitte buiten. Na het goed isoleren van uw woning is het opwekken van duurzame elektriciteit en warmte vaak de volgende stap. Daarbij kan u denken aan: zonnepanelen, warmtepompen en/of zonneboilers.

Simpel Subsidie houdt alle isolatie subsidie kansen in de gaten. Daarmee heeft u de beste kans om in aanmerking te komen voor de aantrekkelijke subsidieregeling. Met de toevoeging van de isolatie subsidie aan de ISDE regeling heeft u waarschijnlijk tot 2025 de tijd een aanvraag in te dienen. Deze investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing kent een aantal wijzigingen. Zo is het mogelijk subsidie te krijgen voor één isolatiemaatregel als deze gecombineerd wordt met een warmtenet aansluiting, zonneboiler of warmtepomp. Uw isolatiesubsidie moet in 2021 ook voldoen aan minimale oppervlakte eisen. Deze is niet langer meer afhankelijk van het type woning.