Subsidie isolatie aanvragen

Hulp van experts  |  Betrouwbare partner  |  Gratis check

Uitstekend 4350 reviews op

Vanaf slechts 65 euro regelen we je isolatie subsidie aanvraag. Maandelijks gaan honderden huiseigenaren je voor. Met onze ervaring en expertise loop je geen kansen mis en krijg je het hoogste bedrag aan subsidie. Onze service is no cure no pay, achteraf betalen. Zo loop je geen enkel risico en is het werk uit je handen.
Direct de voorwaarden, je subsidiebedrag en kansen in beeld.
Zonder gedoe je aanvraag regelen met hulp
Je betaalt achteraf bij succes, no cure no pay

Zo vraag je je isolatie subsidie aan

Stap voor stap doorloop je onze website. Je krijgt zo eerst inzicht in je subsidiekansen en kan daarna met hulp je aanvraag doen. Achteraf controleren wij al je gegevens voordat we de aanvraag indienen.

Isolatie subsidie aanvragen

Kies je isolatie uit

Je kan zoeken op het merk isolatie of berekening maken aan de hand van de vierkante meters. Gemakkelijk je subsidie in beeld

Subsidie isolatie aanvragen

Je subsidiebedrag in beeld

Je krijgt de subsidiekans in beeld en kan de voorwaarden doorlopen. Zo ben je volledig op de hoogte en loop je geen kansen mis.

Subsidie isolatie RVO

Subsidie regelen zonder zorgen

Laat je gegevens achter en wij doen de rest. Wij controleren je gegevens en leveren alles aan bij de overheid. Je krijgt een dossier om je aanvraag op de voet te volgen.

Waarom je isolatie subsidie laten aanvragen door ons?

Het isoleren van je woning is een hele investering. Fijn om daarvoor ook de subsidie te ontvangen. Wel is dit al snel complex en veel werk voor iets wat je maar één keer gaat doen. Via onze website bieden we gratis tips en checks aan om je door de aanvraag heen te helpen.

Via onze de subsidiecheck krijg je te zien hoeveel ISDE subsidie je kan krijgen en op welke voorwaarden je moet letten. Je kan de aanvraag vervolgens door ons laten regelen vanaf slechts 65 euro. Dat scheelt tijd en wij regelen alles met de overheid.

Het subsidiebedrag stort de overheid direct op jouw bankrekening, daar zitten wij niet tussen. Achteraf en bij een succesvolle aanvraag betaal je ons pas. Zo loop je geen enkel risico en heb je kans op de maximale subsidie. Subsidie isolatie aanvragen is met onze hulp het makkelijkst!

Stand van zaken isolatie subsidiepot 2024

Voor isolatie is dit jaar 30 procent subsidie beschikbaar. Dat maakt je terugverdientijd nog aantrekkelijk wanneer je investeert in isolatie. De subsidiepot is goed gevuld, met 600 miljoen euro. Het bedrag aan subsidie dat je kan krijgen hangt af van hoeveel m2 isolatie of glas je laat plaatsen. Gemiddeld krijg je al snel 2.000 euro aan subsidie. Ga je je woning verbouwen? Dan kan dit oplopen tot flink bedrag.

Er is waarschijnlijk voldoende budget tot eind 2024. Dus als je nog even moet wachten op het plaatsen van je glas of isolatiemateriaal, geen zorgen. Zorg er wel voor dat je altijd zo snel mogelijk je aanvraag doet. Ook heeft de overheid belooft tot aan 2030 subsidie beschikbaar te stellen. Dus mocht eind van dit jaar de subsidiepot op zijn, dan kan je altijd begin 2025 nog je subsidieaanvraag voor isolatie indienen.

Gratis berekenen hoeveel isolatie subsidie je kan krijgen? Klik dan op de knop hieronder. Je isolatie altijd combineren met de warmtepomp subsidie aanvraag.

Hoeveelheid resterende subsidie
Van 600 miljoen

75%

Dit zeggen onze klanten

R. Scholte

Een moderne zakelijke benadering, vlot en zonder poespas. echt verhelderend. Warm aanbevolen.

F. Den Hollander

Via simpel subsidie onze subsidie aanvraag geregeld nav uitgevoerde isolatie werkzaamheden. Simpel subsidie beantwoord zeer vlot vragen, is helder en duidelijk. Zeer fijne en betrouwbare partner om via hun de subsidie geregeld te hebben.
€ 2.234 subsidie aangevraagd

J. van Gils

Snelle reactie, subsidie-aanvraag wordt gecontroleerd. Als je het rechtstreeks doet dan wordt hij misschien na langere tijd afgekeurd en kun je opnieuw beginnen. Beslist een aanrader.

D. Koppenol

Duidelijke informatie waar je aan moest voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor de ISDE subsidie spouwmuurisolatie. Daarna goede informatie over het vervolgtraject met als uitkomst de uiteindelijke subsidieverstrekking.

G. Gerrits

Simpel en snel geregeld. De stappen zijn makkelijk te volgen, toevallig werd bij mij duidelijk om aanvullende informatie gevraagd en dit was snel opgelost.

Meer ervaringen op

Wij werken samen met isolatie experts

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor subsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

Ik stuur je ons gratis stappenplan toe. Zo ben je altijd op de hoogte!

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik isolatie subsidie aan?

In onze isolatietool selecteer je om welke isolerende maatregelen het gaat (bv. dubbelglas of gevelisolatie). Dit systeem houdt rekening met de minimale oppervlakte eisen en andere voorwaarden. Als u voldoet aan deze voorwaarden, dan verschijnt er een subsidiebedrag in beeld.

Je krijgt vervolgens een aanbod om vanaf 65 euro no-cure no-pay de subsidie te regelen. Gedurende de aanvraag bij RVO houden wij je op de hoogte.

De isolatie subsidie maakt deel uit van de ISDEsubsidie 2024.

De isolatie subsidie checken is gratis en dat blijft het ook. Wanneer wij de aanvraag bij RVO indienen, dan vragen wij daar 65 euro no-cure no-pay voor. Voor grotere subsidieaanvragen en verbouwingen kan dit bedrag hoger liggen. Wij hebben daar dan extra werk aan.

Ja, enkele persoonsgegevens zijn noodzakelijk om aan ons toe te sturen. Deze gegevens zijn noodzakelijk, zodat RVO uiteindelijk het subsidiebedrag op je rekening kan storen.

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de subsidieaanvraag af te ronden.

Wij streven ernaar om je subsidie binnen 72 uur bij RVO aan te vragen. Daarna kan het tot 9 weken duren voordat je subsidie op de rekening verschijnt. Gedurende dit proces kan je altijd de status van de subsidieaanvraag inzien.

Als je een vraag hebt dan kan je die het beste toesturen naar vragen@simpelsubsidie.nl. Wij streven er naar binnen twee werkdagen contact op te nemen.

Wij zijn een commercieel bedrijf, dus wil je je vraag direct aan de overheid stellen dan kan dat via DEW@RVO.nl.

Nee, je hoeft niet vooraf te betalen. Je betaalt alleen wanneer de subsidie aanvraag succesvol is en het bedrag op je rekening staat.

Jazeker. Volgend jaar kan je zowel voor een als 2 maatregelen subsidie aanvragen. Voor de isolatie subsidie 2024 is inmiddels alles bekend. Je kan op ons blog de meest recente informatie opzoeken.

Ja, vanaf 2023 kan je voor één isolatiemaatregel subsidie aanvragen. Je krijgt wel minder subsidie, gemiddeld 15 procent. Voor de warmtepomp en zonneboiler subsidie blijft het voordeel gemiddeld 30 procent.

Nee, het is niet mogelijk om als doe-het-zelver subsidie te krijgen voor uw isolatiemaatregelen. De rijksoverheid verplicht het u te werken met een bouwbedrijf. Dit bouwbedrijf moet ook een uitvoerdersverklaring invullen. In dit document zijn foto's opgenomen van uw isolatiemaatregelen.

Ook als verhuurder is het niet mogelijk isolatiesubsidie aan te vragen. U kunt eventueel gebruik maken van de korting op de verhuurdersheffing RVV.

Je komt in aanmerking voor subsidie wanneer u de volgende maatregelen uitvoert: spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, vloer- of bodemisolatie en isolerend glas. De andere energiebesparende maatregelen die onder de SEEH nog subsidiabel waren zoals de isolerende deur en balansventilatie komen niet meer in aanmerking voor de ISDE isolatiesubsidie. Tot slot is ook het zeer energiezuinig pakket niet meer subsidiabel.

Je isolatie meldcode is een KA nummer waarmee de overheid de kwaliteit van de isolatie weergeeft. Je hebt deze meldcode nodig voor de subsidieaanvraag. De meeste grote isolatiefabrikanten hebben hun isolatiemateriaal aangemeld bij RVO. Dit is te vinden op de maatregelenlijst isolatie.

Met de software van Simpel Subsidie is het gemakkelijker om uw subsidiebedrag te checken en aan te vragen. In onze subsidiecheck vind u de mogelijkheid te zoeken op uw isolatie meldcode. De maatregelenlijst hoogrendementsglas is hier ook in opgenomen. Deze staat in een aparte PDF op de website van RVO.

Om in aanmerking te komen voor de ISDE isolatie subsidie is het van belang om foto's te maken van je isolerende maatregelen. Je moet tenminste één foto maken per isolatiemaatregel. Deze foto moet je maken terwijl het bouwbedrijf de werkzaamheden uitvoert. Het kan verstandig zijn het bouwbedrijf om hulp te vragen, want vaak maken deze bedrijven foto's van hun activiteiten.

Op de foto's ziet de overheid het liefst het merk, de naam, soort en dikte van het isolatiemateriaal. Vaak staat dit op de verpakking van uw gekozen isolatie.

Het is van belang dat je isolatiemaatregelen en materiaal voldoen aan de gestelde Rd-waarde. Je kan deze informatie gemakkelijk vinden als u onze subsidietool invult.

Wanneer je materiaal niet voldoet aan de Rd-waarde, maar je totale dak, vloer of gevelconstructie wel de juiste isolatiewaarde heeft kom je alsnog niet in aanmerking voor subsidie. Je huidige maatregelen moeten voldoen aan de minimale Rd-waarden.

Isolatie subsidie 2024 aanvragen zal waarschijnlijk hetzelfde blijven als dit jaar. Via de link hiervoor kan je alle informatie over deze regeling vinden. Groot verschil is wel dat je in 2024 ook subsidie aan kan vragen voor één isolatiemaatregel.
Het is mogelijk om subsidie aan te vragen wanneer je je woning verbouwd. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden om geen kansen mis te lopen. Lees meer over deze tips in onze blog: Subsidie aanvragen voor verbouwing woning

Isolatie subsidie aanvragen in 2024 met zekerheid

Simpel Subsidie Eigenaren

Wij houden alle ontwikkelingen rondom de isolatie subsidie in de gaten. Je moet tenminste twee isolerende maatregelen uitvoeren om het maximale bedrag te krijgen of één isolatiemaatregel combineren met de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp. Je krijgt wel het maximale bedrag aan subsidie als je voor één maatregel subsidie aanvraagt en later nog een tweede maatregel neemt.

Daarbij komt dat je de isolatie niet zelf mag plaatsen. Dit moet door een isolatiebedrijf of aannemer zijn gedaan. Je kan wel voor één isolatiemaatregel subsidie aanvragen in 2024, maar je krijgt dan gemiddeld 15 procent voordeel.

Waarschijnlijk blijft de subsidie op isolatie tussen de 20 en 30 procent van de aankoopprijs. Met de stijgende aardgasprijzen verdien je zo sneller je investering terug. Zeker weten dat je voldoet aan alle voorwaarden voordat je de isolatie aanschaft? Doe dan onze gratis subsidiecheck. Je kan bij ons altijd gratis je kansen checken en de voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en statistieken te verzamelen over het gebruik van de site. Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in ons cookiebeleid. U kunt uw cookievoorkeuren op elk moment beheren door naar de instellingen van uw internetbrowser te gaan. Lees meer over ons cookiebeleid