isolatie subsidie aanvragen binnen 5 minuten

Gratis checken hoeveel subsidie u voor uw isolatie maatregelen kunt aanvragen, en alles vervolgens direct eenvoudig regelen. En dat binnen slechts een paar minuten!

Hulp bij het aanvragen van isolatie subsidie

Isolatie subsidie aanvragen kan gemakkelijker. De service van Simpel Subsidie ondersteunt u in het aanvragen van uw subsidie.

Snel

Binnen 1 minuut uw isolatie subsidie 2021 vrijblijvend in beeld.

Compleet

Compleet overzicht van alle verschillende isolatie subsidiekansen en hun subsidiebedrag

Ontzorgt

Wij regelen uw isolatie subsidie aanvraag. U kan verder met ondernemen, werken of ontspannen.

Voor iedereen

We helpen zowel particulieren als zakelijke partijen hun isolatie subsidieaanvraag te doen.

Eenvoudig

Doordat u minder persoonsgegevens hoeft achter te laten kunt u de formulieren makkelijker invullen.

No Cure, No Pay

Wij zijn altijd transparant en brengen onze kosten alleen in rekening als het aanvragen van de isolatie subsidie succesvol is afgerond.

ISDE subsidie aanvragen voor uw isolatie

Nederland wil zijn CO2-uitstoot in 2050 met 95% verminderen ten opzichte van 1990. Om dit voor elkaar te krijgen is energiebesparing een belangrijk onderdeel van het Nederlandse Klimaatbeleid. Een van de grotere verbruikers van energie zijn de meer dan 7 miljoen Nederlandse woningen. Om woningeigenaren te stimuleren energie te besparen is er de mogelijkheid subsidie aan te vragen voor het isoleren van uw woning. Voor het isoleren van uw woning is maximaal 10.000 euro beschikbaar. Dit kan oplopen tot circa 20% van de totale kosten, dus een forse subsidie.

Maak nu gebruik van de mogelijkheid een subsidie aan te vragen voor je isolerende maatregelen en geniet van een lagere energierekening en comfortabel huis. Voor € 119 inclusief BTW vragen wij uw isolatie subsidie aan.

direct checken

isolatie isolatie
Simpelsubsidie aanvragen

Wij maken de aanvraag van subsidie voor uw isolerende maatregelen eenvoudig


Formulieren, specificaties, referentienummers en deadlines. Er is nogal wat dat u bij moet houden. Het ontvangen van subsidie is leuk, maar het proces daar naartoe is complex en verwarrend.

Het moet toch mogelijk zijn om als particulier gemakkelijk uw isolatie subsidie aanvraag te regelen? Vanuit Simpel Subsidie hebben wij gewerkt aan een oplossing om het aanvragen van uw isolatie subsidie gemakkelijker te maken.

Klantervaringen

‘’Toch nog een mooie subsidie gekregen bij het isoleren van mijn nieuwe koopwoning. Simpel Subsidie maakte het gemakkelijk alles te regelen.’

‘’Bij een verbouwing heb je helemaal geen tijd om heel die subsidievoorwaarden door te lezen, laat staan de subsidie aan te vragen. Blij dat ik het met deze partij heb geregeld.’

‘Prettig om snel inzicht te krijgen in mijn subsidiekansen. Aanvragen ging soepel en ik kon altijd de status inzien van mijn aanvraag.’

Check nu hoeveel isolatie subsidie u kunt aanvragen

Snel uw isolatie subsidie in beeld. Gratis checken en binnen 5 minuten uw subsidie aanvragen. Voor € 119 inclusief BTW vragen wij uw ISDE subsidie aan. Al het papierwerk met de overheid wordt door ons geregeld en u betaalt pas achteraf bij een succesvolle aanvraag.

direct checken

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

U selecteert eerst in onze tool om welke isolerende maatregelen het gaat (bv. dubbelglas of gevelisolatie). Vervolgens zoekt onze tool direct voor u uit of u in aanmerking komt voor isolatie subsidie, en zo ja, voor hoe veel. Dat bedrag verschijnt vervolgens in beeld.

Daarmee krijgt u ook gelijk het aanbod om ons de isolatie subsidie voor u aan te laten vragen. Dit aanbod is op basis van no-cure-no-pay, dus u betaalt pas als uw subsidie is toegekend. Als u hiermee akkoord gaat vult u uw gegevens in, en wij doen de rest.

Wij vragen de isolatie subsidie aan bij de overheid en houden u gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies. U kan uw subsidie aanvraag altijd tussendoor checken.

Checken voor welke isolatie subsidies u in aanmerking komt is volledig gratis! We hebben zelfs uw e-mailadres niet nodig.

Voor het regelen van uw isolatie subsidie vragen wij een vergoeding, namelijk 119 euro no-cure no-pay per apparaat. Hiermee regelt u snel de subsidie en kan u verder met ondernemen, werken of ontspannen. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders in de markt.

Voor de aanvraag van uw subsidie hebben wij enkele persoonsgegevens van u nodig. Dit zijn gegevens die uiteindelijk ingediend moeten worden bij de overheid om uw subsidie te verkrijgen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk is. Wij voldoen aan de AVG en u kan hier meer over lezen in ons privacy statement.

Het subsidiebedrag wordt door de overheid direct op uw rekeningnummer gestort. Binnen 8-9 weken ontvangt u een subsidiebevestiging per post en kort daarna wordt het subsidiebedrag overgemaakt.

Gedurende dit proces houden wij u op de hoogte en kunt u altijd uw aanvraag bekijken op onze website.

U kan het beste contact opnemen via de e-mail: info@simpelsubsidie.nl.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op uw vragen. Mocht dit per e-mail lastig gaan, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Nee, wij werken volgens een no-cure-no-pay propositie. Dat betekent dat u niets betaalt totdat de isolatie subsidie is toegekend. Zo loopt u geen enkel risico.

Wij vragen de subsidie aan bij de overheid en houden u gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies.

De ISDE subsidie liep eerst tot 2020, maar is gelukkig met 5 jaar verlengd. Tot 2025 kunt u daarom subsidie aanvragen voor uw isolerende maatregelen.

Isolatie subsidie 2021 – updates

Isolatie subsidie 2021 – updates

Subsidieregelingen veranderen regelmatig. Vanuit Simpel Subsidie houden we alle wijzigingen bij en informeren we u over nieuwe subsidiekansen. De ISDE subsidie 2021 zal naast het stimuleren van warmtepompen en zonneboilers ook isolatiemaatregelen meenemen. De SEEH subsidie komt daarmee te vervallen. De ISDE subsidie is met de toevoeging van isolatiemaatregelen verlengd voor 5 jaar. Tot 2025 kan u daarom gebruik maken van subsidies om uw woning te verduurzamen.

Isoleren is een gemakkelijke manier om energie te besparen en meer comfort in huis te krijgen. Daarnaast is isoleren vaak de eerste en beste stap in het verduurzamen van de woning. De meeste woningen in Nederland zijn gebouwd zonder of met beperkte isolatie. Pas vanaf 1990 maakt isolatie een groter deel uit van de nieuw gebouwde huizen. Dit betekent dat er nog een hoop woningen in Nederland grote stappen kunnen maken in het besparen van energie en voorkomen van koude voeten. Het belang van energie besparen is zo groot dat een Nationaal Isolatieprogramma in de maak is door de Rijksoverheid. Dit programma moet het gemakkelijker maken voor huiseigenaren en VvE’s om snel en gemakkelijk te isoleren.

Tot 2016 zal de energiebelasting op aardgas gaan stijgen. Dit maakt dat de energierekening voor het verwarmen van de woning kan gaan stijgen. De woning goed isoleren wordt hiermee steeds meer rendabel. Dit samen met de aantrekkelijke isolatie subsidie 2021 maakt dat uw woning verbeteren een slimme zet is. De isolatie kosten nemen tot 30% af door het gebruik van de isolatie subsidie. De woning isoleren gaat daarbij niet alleen over rendement, maar ook over comfort. Goede isolatie voorkomt tocht en houdt kou en hitte buiten. Na het goed isoleren van uw woning is het opwekken van duurzame elektriciteit en warmte vaak de volgende stap. Daarbij kan u denken aan: zonnepanelen, warmtepompen en/of zonneboilers.

Zoek uw warmtepomp

Wilt u weten of uw warmtepomp in aanmerking komt? Zoek gratis en direct op uw merk.