Eenvoudig warmtepomp subsidie aanvragen

Maximale garantie  |  Achteraf betalen  |  Gemakkelijk

Warmtepomp subsidie aanvragen

Check vooraf hoeveel warmtepomp subsidie je krijgt en regel je subsidie zonder gedoe. Voor slechts 85 euro regelen we uw hele aanvraag met maximale garantie op succes
Volledige ontzorging van jouw aanvraag, van A tot Z
Eén keer invullen, en klaar. Geen gedoe achteraf
Achteraf betalen bij succes, no cure no pay

Zo werkt subsidie aanvragen bij Simpel Subsidie

Subsidie checken en alle voorwaarden doorlopen is helemaal gratis. Loop geen kansen mis en doe de check!

Selecteer je warmtepomp

Je kan gemakkelijk zoeken op merk of type van de installatie. Uitzoeken hoeveel subsidie je kan krijgen is gemakkelijk.

Bekijk het subsidiebedrag

Je krijgt het subsidiebedrag in beeld en kan gemakkelijk de voorwaarden doorlopen.

Subsidie laten aanvragen

Vul je gegevens in een paar minuten in en laat ons het werk doen. Je hebt zo maximale garantie op warmtepomp subsidie.

Maak kennis met onze klanten

B. Vermeer

Graag wil ik uw bureau aanbevelen aan al mijn kennissen. U hebt gedaan wat u beloofde en zonder gedoe of navraag. Ik ben erg tevreden met uw inzet en wil u nogmaals hartelijk bedanken.
€ 1.134 subsidie aangevraagd

F. Den Hollander

Via simpel subsidie onze subsidie aanvraag geregeld nav uitgevoerde isolatie werkzaamheden. Simpel subsidie beantwoord zeer vlot vragen, is helder en duidelijk. Zeer fijne en betrouwbare partner om via hun de subsidie geregeld te hebben.
€ 2.234 subsidie aangevraagd

H. van Harten

Geen woorden maar daden. Een snelle indiening van de subsidieaanvraag, en idem communicatie over de voortgang. Precies zoals je dat graag wil.
€ 1.600 subsidie aangevraagd

J. van Gils

Snelle reactie, subsidie-aanvraag wordt gecontroleerd. Als je het rechtstreeks doet dan wordt hij misschien na langere tijd afgekeurd en kun je opnieuw beginnen. Beslist een aanrader.
€ 3.740 subsidie aangevraagd

M. de Heer

Als je bezig bent met je woning verbouwen dan heb je echt geen zin in dat papierwerk en subsidie gedoe. Sven van Simpel Subsidie heeft me geholpen de maximale subsidie uit mijn verbouwing te halen, top!
€ 5.240 subsidie aangevraagd

Meer ervaringen op

Waarom uw aanvraag door ons laten doen?

Hoe vaak komt het voor dat u een warmtepomp koopt? Dit is geen alledaagse bezigheid en het regelen van de subsidie kan een hoop tijd in beslag nemen. Vandaar bieden wij op onze website gratis alle informatie over het aanvragen van de warmtepomp subsidie.

Via onze website controleer je gratis hoeveel warmtepomp subsidie je kan krijgen en loop je snel door de voorwaarden heen. Zo mis je geen kansen. Je kan ons ook de aanvraag voor je laten regelen. We vragen hier slechts 85 euro voor en je hebt maximale garantie op succes. Bij grotere subsidieaanvragen kan dit bedrag hoger liggen. Dit scheelt een hoop gedoe en wij regelen alle communicatie met de overheid.

Het subsidiebedrag wordt direct op jouw rekening gestort, daar zitten wij niet tussen. Je betaalt ons alleen bij een succesvolle aanvraag en achteraf. Met ons loop je geen risico's en is jouw warmtepomp subsidie snel geregeld. Je kan ook isolatie subsidie aanvragen, dit kan samen met de warmtepomp geregeld worden. Je krijgt dan ook het maximale subsidiebedrag voor één isolatiemaatregel.

Wij werken samen met experts op gebied van warmtepompen, zonneboilers en isolatie

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor subsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

Ik stuur je ons gratis stappenplan toe. Zo ben je altijd op de hoogte!

Actueel warmtepomp subsidiebudget

Er is 350 miljoen euro beschikbaar voor warmtepomp subsidie in 2023. Dit budget is hard nodig, want er is een enorme vraag naar vooral hybride warmtepompen. Gemiddeld kom je al snel in aanmerking voor 2.500 euro subsidie. Dit kan oplopen tot ruim 8.000 euro. De ISDE subsidie biedt naast de kansen voor warmtepompen ook mogelijkheden voor je isolatie en zonneboiler.

Wij verwachten dat er voor heel 2023 voldoende warmtepomp subsidie beschikbaar zal zijn. Als het subsidiepotje leeg is, dan zal de overheid de komende jaren ook nog de warmtepomp blijven subsidiëren. Je vist dus niet achter het net als je nog even moet wachten op de installatie van je warmtepomp. Let wel op dat je uiterlijk 24 maanden ná de installatie van je warmtepomp de subsidie aanvraagt.

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik subsidie warmtepomp aan?

In onze software kan je zoeken naar uw warmtepomp merk. Bijvoorbeeld NIBE of Viessmann. Alle typen en vermogens zijn snel te vinden. Nadat je je warmtepomp hebt gekozen laat onze tool zien wat je subsidiebedrag is. Vervolgens kan je een korte subsidiecheck doen. Daarmee beantwoord u een aantal simpele ja/nee vragen waardoor duidelijk wordt of je subsidie warmtepomp kan aanvragen. Dat voorkomt dat u veel tijd kwijt bent met lezen en uitzoekwerk.

Wanneer je voor subsidie in aanmerking komt dan doen wij je een aanbod. Dit aanbod zorgt ervoor dat wij no-cure no-pay je warmtepomp subsidie aanvragen. Je levert gegevens aan plus een factuur en betalingsbewijs en wij regelen alles met de overheid.

Gedurende de subsidieaanvraag houden wij je op de hoogte met een eigen subsidiepagina. Je kan altijd in de gaten houden hoe ver je aanvraag is.

Onze warmtepomp subsidie check is gratis. Je kan op ieder moment het juiste subsidiebedrag checken zonder gegevens achter te laten.

De subsidie door ons laten regelen kan tegen een vergoeding. Wij vragen 85 euro no-cure no-pay inclusief BTW per particuliere subsidie aanvraag. Mocht je een grote verbouwing doorgeven of subsidieaanvraag, dan kan dit bedrag voor onze service hoger liggen. Wij zijn een van de goedkoopste aanbieders in de markt en de enige die werken met transparante en gemakkelijke subsidiesoftware.

Wij werken volgens de AVG dus uw persoonsgegevens zijn veilig bij ons. Om de subsidie warmtepomp goed af te ronden zijn een aantal persoonsgegevens noodzakelijk. Het subsidiebedrag krijgt u bijvoorbeeld direct op uw eigen bankrekening gestort, dus moeten wij dit IBAN nummer ook ontvangen.

Persoonsgegevens bewaren we niet langer dan noodzakelijk is. U kan altijd ons Privacy Statement bekijken of uw vragen stellen via vragen@simpelsubsidie.nl

RVO streeft er naar om 90% van hun subsidieaanvragen binnen 8 weken af te ronden. Het subsidie warmtepomp bedrag wordt direct op uw bankrekening gestort. Gedurende het proces kan u altijd uw subsidie in de gaten houden via ons systeem.

Wij behandelen vragen via vragen@simpelsubsidie.nl. Wij proberen onze subsidieaanvragen binnen 24 uur te verwerken. Andere vragen proberen we binnen 2-3 werkdagen op te pakken.

Wij zijn een commercieel bedrijf, dus wil je je vraag direct aan de overheid stellen dan kan dat via DEW@RVO.nl.

Nee, u hoeft niet vooraf te betalen. Wij werken no-cure no-pay. Dit betekent dat u pas betaalt als het subsidiebedrag op uw rekening staat. Zijn wij niet succesvol, dan betaalt u ook niets.

Het is vanaf 2021 niet meer mogelijk om subsidie warmtepomp te ontvangen voor uw nieuwbouwwoning. Sinds 1 juli 2018 moeten nieuwbouwwoningen standaard zonder aardgas opgeleverd worden. Vandaar heeft de Rijksoverheid besloten geen subsidie meer beschikbaar te stellen voor warmtepompen in nieuwbouw.

Warmtepompboiler subsidie maakt deel uit van de ISDE regeling. Specifiek de: investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Een warmtepompboiler zorgt voor een besparing op het elektriciteitsgebruik. Het maximale subsidiebedrag dat u kan krijgen voor dit systeem ligt rond de 800 euro.

De subsidie warmtepomp regeling verschilt niet veel met de ISDE regeling uit 2023 Afgelopen jaar is toegevoegd dat de installatie van je product moet gebeuren door een erkend installateur.

In 2023 heet de regeling formeel: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Een interessante ontwikkeling is dat je voor één isolatiemaatregel ook subsidie kan krijgen. Je kan ook je zonneboiler subsidie aanvragen met onze hulp.

Voor nu lijkt het erop dat je extra subsidie voor de hybride warmtepomp kan krijgen als de je aanvraag doet in 2023. Dus ons advies: Dien je aanvraag vanaf 1 januari 2023 in. Let wel op dat je uiterlijk 24 maanden na de installatie van de warmtepomp de subsidieaanvraag moet doen.

Wij raden u aan na de betaling en installatie van uw warmtepomp zo snel mogelijk te subsidie aan te vragen. U heeft tot uiterlijk 24 maanden na installatie de tijd de warmtepomp subsidie te regelen.

Wanneer de warmtepomp combineert met een isolerende maatregel, dan moet u uiterlijk 24 maanden na uitvoering van de eerste isolerende maatregel de warmtepomp subsidie aanvragen.

U kan de apparatenlijst warmtepomp van RVO op ieder moment bekijken. Op deze lijst staan alle warmtepompen die in aanmerking komen voor subsidie. Gemakkelijker is via onze subsidietool snel te zoeken op de naam van uw warmtepomp.

Staat uw warmtepomp niet tussen deze lijst? Dan is het alsnog mogelijk een subsidie aan te vragen. In dat geval is het belangrijk dat u ons de productbeschrijving en technische documenten toestuurt. De overheid zal dan toetsen of de warmtepomp alsnog in aanmerking komt voor subsidie.

Als de omgevingsvergunning voor de bouw van uw woning is aangevraagd voor 30 juni 2018, dan kan u warmtepomp subsidie aanvragen. Voor woningen na deze datum was het veelal verplicht aardgasvrij te bouwen. Vandaar is er geen subsidie mogelijk.

Ja, u kan voor één isolatiemaatregel subsidie krijgen als u uw subsidieaanvraag voor de isolatie direct regelt met de warmtepomp. U moet beide maatregelen in één keer doorgeven.

Mocht u hier meer vragen over hebben, dan kan u altijd een vraag toesturen aan: vragen@simpelsubsidie.nl

warmtepomp subsidie aanvragen 2023 zal hetzelfde zijn als dit jaar. Via de link hiervoor kan u alle informatie over deze regeling vinden en uw aanvraag snel regelen. Deze regeling valt dan weer onder de ISDE subsidie.

Warmtepomp subsidie aanvragen in 2022 met maximale garantie

Simpel Subsidie Eigenaren

Simpel Subsidie houdt alle ontwikkelingen rondom de subsidie warmtepomp in de gaten. Voor 2023 zijn er een aantal wijzigen te verwachten in de ISDE subsidie. Onder deze regeling valt de warmtepomp subsidie. De voorwaarden voor de subsidie warmtepomp zullen weinig veranderen. Belangrijk is dat uw warmtepomp op de apparatenlijst van RVO te vinden is. Deze lijst staat in onze subsidietool. Als uw warmtepomp daar niet tussenstaat, vraag dan uw installateur om hulp.

De belangrijkste wijziging is dat er meer subsidie beschikbaar zal komen voor de hybride warmtepomp. Zeker met de stijgende aardgasprijzen is een hybride warmtepomp een slimme manier om veel aardgas te besparen.

De komende 5 jaar blijft de warmtepomp subsidie mogelijk om aan te vragen. De ISDE regeling is verlengd tot aan 2025. De formele naam van de regeling is nu: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Dit geeft woningeigenaren en bedrijven net wat meer zekerheid om te investeren in duurzame installaties. Meer weten over de subsidie warmtepomp en hoe dit aan te vragen? In ons subsidieblog houden we alle ontwikkelingen bij.