Uw warmtepomp subsidie binnen 5 minuten

gratis checken, eenvoudig regelen

direct checken

Subsidie voor uw warmtepomp aanvragen

In 2050 moet heel Nederland van het aardgas af zijn. Dit betekent een afscheid nemen van onze trouwe cv-ketel in huis of op kantoor. De overheid stimuleert daarom de aanschaf van warmtepompen. De hoogte van deze warmtepomp subsidie hangt af van het vermogen van de warmtepomp. Kort uitgelegd, hoe hoger het vermogen, hoe beter geschikt de warmtepomp is voor grotere woningen. Voor een hybride warmtepomp is de subsidie 1.500 tot 1.800 euro. Dit is bijna 40% van het aankoopbedrag, een forse warmtepomp subsidie dus.

Bij een volledige lucht/water warmtepomp, die dus zonder cv-ketel werkt, bedraagt het subsidiebedrag 1.100 euro of meer. Hoe hoger het vermogen, hoe hoger het subsidiebedrag. Voor de bodemwarmtepomp, die zijn koude- en warmte uit de bodem haalt, begint het subsidiebedrag rond de 2.500 euro. Dit komt vaak neer op 15% van de totale kosten. Kortom, warmtepomp subsidie aanvragen is iets dat loont. Voor € 85 inclusief BTW vragen wij uw subsidie aan.

direct checken

warmtepomp warmtepomp
Simpelsubsidie aanvragen

Subsidie aanvragen zou niet zo moeilijk moeten zijn!


Formulieren, specificaties, referentienummers en deadlines. Er is nogal wat dat u bij moet houden. Het ontvangen van subsidie is leuk, maar het proces daar naartoe is complex en verwarrend.

Het moet toch mogelijk zijn om als particulier gemakkelijk uw warmtepomp subsidie aanvraag te regelen? Vanuit Simpel Subsidie hebben wij gewerkt aan een oplossing om het aanvragen van uw warmtepomp subsidie gemakkelijker te maken.

De oplossing is simpel

Warmtepomp subsidie aanvragen kan gemakkelijker. De service van Simpel Subsidie ondersteunt u in het aanvragen van uw subsidie.

Snel

Binnen 1 minuut uw warmtepomp subsidie vrijblijvend in beeld.

Compleet

Compleet overzicht van alle verschillende warmtepompen, merken en hun subsidiebedrag.

Ontzorgt

Wij regelen uw warmtepomp subsidie aanvraag. U kan verder met ondernemen, werken of ontspannen.

Warmtepomp subsidie aanvragen

Snel uw warmtepomp subsidie in beeld. Gratis checken en binnen 5 minuten uw subsidie aanvragen. Voor € 85 inclusief BTW vragen wij uw subsidie aan. Al het papierwerk met de overheid wordt door ons geregeld en u betaalt pas achteraf bij een succesvolle aanvraag.

No-cure no-pay, achteraf betalen.

direct checken

Klantervaringen

‘Het is lastig om via RVO de juiste warmtepomp te vinden. Via deze website had ik mijn merk snel gevonden en de aanvraag snel ingediend.’

‘Prettig om snel inzicht te krijgen in mijn subsidiekansen. Aanvragen ging soepel en ik kon altijd de status inzien van mijn aanvraag’

‘Ik dacht dat mijn nieuwbouwwoning niet in aanspraak kwam voor subsidie. Na contact met Simpel Subsidie toch nog de overgangsregeling kunnen gebruiken. Scheelde € 2.100!

Zoek uw warmtepomp

Wilt u weten of uw warmtepomp in aanmerking komt? Zoek gratis en direct op uw merk.

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

U selecteert eerst in onze tool om welke warmtepomp het gaat (bv. Remeha of Inventum). Vervolgens zoekt onze tool direct voor u uit of u in aanmerking komt voor warmtepomp subsidie, en zo ja, voor hoe veel. Dat bedrag verschijnt vervolgens in beeld.

Daarmee krijgt u ook gelijk het aanbod om ons de warmtepomp subsidie voor u aan te laten vragen. Dit aanbod is op basis van no-cure-no-pay, dus u betaalt pas als uw subsidie is toegekend. Als u hiermee akkoord gaat vult u uw gegevens in, en wij doen de rest.

Wij vragen de warmtepomp subsidie aan bij de overheid en houden u gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies. U kan uw subsidie aanvraag altijd tussendoor checken.

Checken voor welke warmtepomp subsidies u in aanmerking komt is volledig gratis! We hebben zelfs uw e-mailadres niet nodig.

Voor het regelen van uw warmtepomp subsidie vragen wij een vergoeding, namelijk 85 euro no-cure no-pay per apparaat. Hiermee regelt u snel de subsidie en kan u verder met ondernemen, werken of ontspannen. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders in de markt.

Voor de aanvraag van uw subsidie hebben wij enkele persoonsgegevens van u nodig. Dit zijn gegevens die uiteindelijk ingediend moeten worden bij de overheid om uw subsidie te verkrijgen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk is. Wij voldoen aan de AVG en u kan hier meer over lezen in ons privacy statement.

Het subsidiebedrag wordt door de overheid direct op uw rekeningnummer gestort. Binnen 8-9 weken ontvangt u een subsidiebevestiging per post en kort daarna wordt het subsidiebedrag overgemaakt.

Gedurende dit proces houden wij u op de hoogte en kunt u altijd uw aanvraag bekijken op onze website.

U kan het beste contact opnemen via de e-mail: info@simpelsubsidie.nl.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op uw vragen. Mocht dit per e-mail lastig gaan, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Nee, wij werken volgens een no-cure-no-pay propositie. Dat betekent dat u niets betaalt totdat de warmtepomp subsidie is toegekend. Zo loopt u geen enkel risico.

Wij vragen de subsidie aan bij de overheid en houden u gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies.