Warmtepomp subsidie aanvragen

Hulp van experts  |  Achteraf betalen  |  Gratis check

Uitstekend 4184 reviews op

Voor slechts 85 euro regelen we je hele warmtepomp subsidieaanvraag met maximale garantie op succes. Maandelijks helpen wij honderden huiseigenaren hun subsidie te ontvangen. Doe onze gratis subsidiecheck, zie snel hoeveel subsidie je kan ontvangen en loop geen kansen mis.
Volledige ontzorging van jouw aanvraag, van A tot Z
Eén keer invullen, en klaar. Geen gedoe
Achteraf betalen bij succes, no cure no pay

Zo vraag je subsidie voor je warmtepomp aan

Subsidie checken en alle voorwaarden doorlopen is helemaal gratis. Loop geen kansen mis en doe de check!

Warmtepomp subsidie aanvragen

Kies je warmtepomp

Zoek op je warmtepomp en krijg zo snel inzichtelijk hoeveel subsidie je kan krijgen. Deze check en onze tips zijn gratis te gebruiken.

Aanvraag warmtepomp subsidie

Check de voorwaarden

Loop gemakkelijk door de voorwaarden heen. Zo ben je op de hoogte en loop je geen kansen mis.

ISDE warmtepomp aanvragen

Subsidie aanvragen

Binnen een paar minuten kan je je gegevens achterlaten. Wij controleren alles en regelen de aanvraag bij de overheid. Je krijgt een eigen omgeving om alles in de gaten te houden.

Waarom via ons de warmtepomp subsidie aanvragen?

Het kopen van een warmtepomp is een dure investering. Het krijgen van de subsidie is daarom voor veel mensen een randvoorwaarde voor deze investering. Wij helpen maandelijks honderden huiseigenaren hun subsidie op de warmtepomp te ontvangen. Al deze tips en stappenplannen zijn gratis te downloaden.

Je kan de aanvraag ook aan ons uitbesteden, daarmee zet je onze experts aan het werk en heb je de grootste kans op succes. Dit scheelt een hoop gedoe. Pas achteraf en bij succes brengen we je onze servicefee in rekening. Het subsidiebedrag wordt direct op jouw rekening gestort.

Je kan ook isolatie subsidie aanvragen, dit kan samen met de warmtepomp geregeld worden. Je krijgt dan ook het maximale subsidiebedrag voor één isolatiemaatregel. Warmtepomp subsidie aanvragen is met onze hulp gemakkelijk en snel geregeld!

Actueel warmtepomp subsidiebudget

Er is 600 miljoen euro beschikbaar voor warmtepomp subsidie in 2024. Dit budget is hard nodig, want er is een enorme vraag naar vooral hybride warmtepompen ten opzichte van vorige jaren. Gemiddeld kom je al snel in aanmerking voor 2.500 euro subsidie. Dit kan oplopen tot ruim 8.000 euro. De ISDE subsidie biedt naast de kansen voor warmtepompen ook mogelijkheden voor je isolatie en zonneboiler.

In 2024 is er waarschijnlijk tot oktober voldoende ISDE subsidie beschikbaar. Onze ervaring is dat de overheid extra subsidie beschikbaar stelt als de pot op dreigt te raken. Ook is de belofte dat tot 2030 subsidie gegeven zal worden voor het verduurzamen van woningen. Let wel op dat je uiterlijk 24 maanden ná de installatie van je warmtepomp de subsidie aanvraagt. Meer lezen over de warmtepomp subsidie 2024 volg dan de link in de blog.

Hoeveelheid resterende subsidie
Van 600 miljoen

75%

Ervaringen van onze klanten

V. Linden

Het was erg simpel om de aanvraag in te vullen en verder hoefde ik eigenlijk niets te doen behalve afwachten. Subsidieaanvraag is goedgekeurd, dus al met al een heel eenvoudig proces.

F. Den Hollander

Via simpel subsidie onze subsidie aanvraag geregeld nav uitgevoerde isolatie werkzaamheden. Simpel subsidie beantwoord zeer vlot vragen, is helder en duidelijk. Zeer fijne en betrouwbare partner om via hun de subsidie geregeld te hebben.

H.J. de Zomer

Fantastische dienstverlening, helder en snelle feedback over onduidelijkheden in de aanvraag. Maximale aanvraagtijd was 2 maanden werd in mijn geval 2 weken. Chapeau!

J. van Gils

Snelle reactie, subsidieaanvraag wordt gecontroleerd. Als je het rechtstreeks doet dan wordt hij misschien na langere tijd afgekeurd en kun je opnieuw beginnen. Beslist een aanrader.

J. van de Velde

Top bedrijf, bij voorgaande verduurzamingswerkzaamheden liep ik de subsidie mis, omdat de leveranciers niet de juiste informatie konden aanleveren. Aangezien Simpel samenwerkte met onze isolatie leverancier, hadden zij daar al op geanticipeerd en heb ik de aanvraag superhandig via hen geregeld.

Meer ervaringen op

Wij werken samen met experts op gebied van warmtepompen, zonneboilers en isolatie. De meeste partijen kiezen ervoor om met ons te werken als partner voor subsidies. We hebben veruit de meeste ervaring in de markt en bieden veel gratis service voor onze partners. ISDE subsidie zakelijk aanvragen regelen we ook. Volg de link voor meer details.

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor subsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

Ik stuur je ons gratis stappenplan toe. Zo ben je altijd op de hoogte!

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik subsidie warmtepomp aan?

In onze software kan je zoeken naar uw warmtepomp merk. Bijvoorbeeld NIBE of Viessmann. Alle typen en vermogens zijn snel te vinden. Nadat je je warmtepomp hebt gekozen laat onze tool zien wat je subsidiebedrag is. Vervolgens kan je een korte subsidiecheck doen. Daarmee beantwoord u een aantal simpele ja/nee vragen waardoor duidelijk wordt of je subsidie warmtepomp kan aanvragen. Dat voorkomt dat u veel tijd kwijt bent met lezen en uitzoekwerk.

Wanneer je voor subsidie in aanmerking komt dan doen wij je een aanbod. Dit aanbod zorgt ervoor dat wij no-cure no-pay je warmtepomp subsidie aanvragen. Je levert gegevens aan plus een factuur en betalingsbewijs en wij regelen alles met de overheid.

Gedurende de subsidieaanvraag houden wij je op de hoogte met een eigen subsidiepagina. Je kan altijd in de gaten houden hoe ver je aanvraag is.

Onze warmtepomp subsidie check is gratis. Je kan op ieder moment het juiste subsidiebedrag checken zonder gegevens achter te laten.

De subsidie door ons laten regelen kan tegen een vergoeding. Wij vragen 85 euro no-cure no-pay inclusief BTW per particuliere subsidie aanvraag. Mocht je een grote verbouwing doorgeven of subsidieaanvraag, dan kan dit bedrag voor onze service hoger liggen. Wij zijn een van de goedkoopste aanbieders in de markt en de enige die werken met transparante en gemakkelijke subsidiesoftware.

Wij werken volgens de AVG dus uw persoonsgegevens zijn veilig bij ons. Om de subsidie warmtepomp goed af te ronden zijn een aantal persoonsgegevens noodzakelijk. Het subsidiebedrag krijgt u bijvoorbeeld direct op uw eigen bankrekening gestort, dus moeten wij dit IBAN nummer ook ontvangen.

Persoonsgegevens bewaren we niet langer dan noodzakelijk is. U kan altijd ons Privacy Statement bekijken of uw vragen stellen via vragen@simpelsubsidie.nl

RVO streeft er naar om 90% van hun subsidieaanvragen binnen 8 weken af te ronden. Het subsidie warmtepomp bedrag wordt direct op uw bankrekening gestort. Gedurende het proces kan u altijd uw subsidie in de gaten houden via ons systeem.

Wij behandelen vragen via vragen@simpelsubsidie.nl. Wij proberen onze subsidieaanvragen binnen 24 uur te verwerken. Andere vragen proberen we binnen 2-3 werkdagen op te pakken.

Wij zijn een commercieel bedrijf, dus wil je je vraag direct aan de overheid stellen dan kan dat via DEW@RVO.nl.

Nee, u hoeft niet vooraf te betalen. Wij werken no-cure no-pay. Dit betekent dat u pas betaalt als het subsidiebedrag op uw rekening staat. Zijn wij niet succesvol, dan betaalt u ook niets.

Het is vanaf 2021 niet meer mogelijk om subsidie warmtepomp te ontvangen voor uw nieuwbouwwoning. Sinds 1 juli 2018 moeten nieuwbouwwoningen standaard zonder aardgas opgeleverd worden. Vandaar heeft de Rijksoverheid besloten geen subsidie meer beschikbaar te stellen voor warmtepompen in nieuwbouw.

Warmtepompboiler subsidie maakt deel uit van de ISDE regeling. Specifiek de: investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Een warmtepompboiler zorgt voor een besparing op het elektriciteitsgebruik. Het maximale subsidiebedrag dat u kan krijgen voor dit systeem ligt rond de 800 euro.

De subsidie warmtepomp regeling verschilt niet veel met de ISDE regeling uit 2024 Afgelopen jaar is toegevoegd dat de installatie van je product moet gebeuren door een erkend installateur.

In 2024 heet de regeling formeel: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Een interessante ontwikkeling is dat je voor één isolatiemaatregel ook subsidie kan krijgen. Je kan ook je zonneboiler subsidie aanvragen met onze hulp.

Voor nu lijkt het erop dat je extra subsidie voor de hybride warmtepomp kan krijgen als de je aanvraag doet in 2024. Dus ons advies: Dien je aanvraag vanaf 1 januari 2024 in. Let wel op dat je uiterlijk 24 maanden na de installatie van de warmtepomp de subsidieaanvraag moet doen.

Wij raden u aan na de betaling en installatie van uw warmtepomp zo snel mogelijk te subsidie aan te vragen. U heeft tot uiterlijk 24 maanden na installatie de tijd de warmtepomp subsidie te regelen.

Wanneer de warmtepomp combineert met een isolerende maatregel, dan moet u uiterlijk 24 maanden na uitvoering van de eerste isolerende maatregel de warmtepomp subsidie aanvragen.

U kan de apparatenlijst warmtepomp van RVO op ieder moment bekijken. Op deze lijst staan alle warmtepompen die in aanmerking komen voor subsidie. Gemakkelijker is via onze subsidietool snel te zoeken op de naam van uw warmtepomp.

Staat uw warmtepomp niet tussen deze lijst? Dan is het alsnog mogelijk een subsidie aan te vragen. In dat geval is het belangrijk dat u ons de productbeschrijving en technische documenten toestuurt. De overheid zal dan toetsen of de warmtepomp alsnog in aanmerking komt voor subsidie.

Als de omgevingsvergunning voor de bouw van uw woning is aangevraagd voor 30 juni 2018, dan kan u warmtepomp subsidie aanvragen. Voor woningen na deze datum was het veelal verplicht aardgasvrij te bouwen. Vandaar is er geen subsidie mogelijk.

Ja, u kan voor één isolatiemaatregel subsidie krijgen als u uw subsidieaanvraag voor de isolatie direct regelt met de warmtepomp. U moet beide maatregelen in één keer doorgeven.

Mocht u hier meer vragen over hebben, dan kan u altijd een vraag toesturen aan: vragen@simpelsubsidie.nl

warmtepomp subsidie aanvragen 2024 zal hetzelfde zijn als dit jaar. Via de link hiervoor kan u alle informatie over deze regeling vinden en uw aanvraag snel regelen. Deze regeling valt dan weer onder de ISDE subsidie. je kan hier meer lezen over isolatie subsidie 2024

Warmtepomp subsidie aanvragen in 2024 met maximale garantie

Simpel Subsidie Eigenaren

Simpel Subsidie houdt alle ontwikkelingen rondom de subsidie warmtepomp in de gaten. Voor 2024 zijn er een aantal wijzigen te verwachten in de ISDE subsidie. Onder deze regeling valt de warmtepomp subsidie. De voorwaarden voor de subsidie warmtepomp zullen weinig veranderen. Belangrijk is dat uw warmtepomp op de apparatenlijst van RVO te vinden is. Deze lijst staat in onze subsidietool. Als uw warmtepomp daar niet tussenstaat, vraag dan uw installateur om hulp.

De belangrijkste wijziging is dat er meer subsidie beschikbaar zal komen voor de hybride warmtepomp. Zeker met de stijgende aardgasprijzen is een hybride warmtepomp een slimme manier om veel aardgas te besparen.

De komende 5 jaar blijft de warmtepomp subsidie mogelijk om aan te vragen. De ISDE regeling is verlengd tot aan 2025. De formele naam van de regeling is nu: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Dit geeft woningeigenaren en bedrijven net wat meer zekerheid om te investeren in duurzame installaties. Meer weten over de subsidie warmtepomp en hoe dit aan te vragen? In ons subsidieblog houden we alle ontwikkelingen bij.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en statistieken te verzamelen over het gebruik van de site. Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in ons cookiebeleid. U kunt uw cookievoorkeuren op elk moment beheren door naar de instellingen van uw internetbrowser te gaan. Lees meer over ons cookiebeleid