Simpel Subsidie logo snel en volledig
subsidieadvies
Sneller en volledig subsidieadvies

Subsidietools met je eigen producten en ontzorging van klanten

Met onze gratis tooling is het regelen van ISDE subsidie wel héél eenvoudig! Volledig inzichtelijk via onze gratis subsidietool, en meer succes voor je klant.

Wij maken subsidies simpel

Als installateur of isolatiepartij heb je al genoeg aan je hoofd, en wij begrijpen dat. Subsidies zijn niet jouw expertise en zijn tijdrovend. Gelukkig bieden wij een gratis oplossing aan.

Eigen web-omgeving

Met deze omgeving laat je je klanten binnen enkele minuten hun ISDE subsidie regelen. Hier zetten we alleen jouw materialen in.

meer info

Altijd actuele subsidiebedragen en voorwaarden

Bij de overheid verandert er nogal eens wat. Gelukkig zitten wij hier bovenop en zijn altijd up-to-date.

meer info

Wij ontzorgen

Wij ondersteunen je klanten met subsidie aanvragen, Zo ontvang je minder vragen en lever je meer service.

meer info

Simpel Subsidie staat bij ons en bij onze klanten bekend als een deskundige organisatie, die discreet en met zorg uw gegevens verwerkt tot een succesvolle subsidieaanvraag. Wij merken dat onze klanten het fijn vinden dat een gedegen organisatie hen ontziet van ingewikkelde subsidieaanvragen.

Frank Smit – ETS Isolatie B.V.

Wij werken graag met Simpel Subsidie want zij leveren een extra service aan onze klanten, op basis van no cure no pay. Je zoekt je aangeschafte zonneboilersysteem op en doorloopt wat vragen en je weet precies waar je aan toe bent.

Mathieu van Lit – HRsolar

Ontdek de mogelijkheden

Wij bieden meerdere mogelijkheden om te helpen met subsidie dienstverlening.

Simpel

Laat je klanten via je gratis subsidie-omgeving hun subsidie regelen

Warmtepomp subsidie
Zonneboiler subsidie
Isolatie subsidie
Subsidie-omgeving met eigen logo
Subsidie-check met actuele voorwaarden
Installaties tonen, verbergen en vernoemen
Opname in onze leadgenerator
API toegang
Banners in uw huisstijl
Kortingscodes voor uw klanten
Eigen administratiepagina
kosten voor uw klant:
normaal €85,-
€50,- / aanvraag
Inclusief

Subsidie-ontzorging is onderdeel van je aanbod

Warmtepomp subsidie
Zonneboiler subsidie
Isolatie subsidie
Subsidie-omgeving met eigen logo
Subsidie-check met actuele voorwaarden
Installaties tonen, verbergen en vernoemen
Opname in onze leadgenerator
API toegang
Banners in uw huisstijl
Kortingscodes voor uw klanten
Eigen administratiepagina
kosten:
normaal €85,-
€ bespreekbaar,-

Ontdek ons systeem

Je eigen web-omgeving


Met je eigen omgeving kunnen klanten snel de subsidie op jouw producten checken en goedkoop regelen. Vragen over de ISDE subsidie handelen wij af. Wij leveren je eigen omgeving in een web-omgeving. Wij voegen dan foto's van je producten toe, zodat het voor klanten snel te herkennen is.

Altijd up-to-date


De subsidievoorwaarden en bedragen kunnen ieder moment werken. Daar keer op keer op letten en je klanten goed informeren kost tijd. Wij zitten hier bovenop en houden ons systeem up-to-date. Wanneer je gebruik maakt van onze web-omgeving hoef je nooit meer na te denken over de juiste subsidiebedragen en voorwaarden. Je kan onze tool ook gebruiken om klanten te adviseren over hun subsidiekansen.

Wij ontzorgen jouw klanten


Wij regelen snel en goedkoop de subsidieaanvraag. Wanneer je je klanten naar ons verwijst, dan regelen wij de gehele aanvraag no-cure no-pay. Heb je een klant die je over de streep wil trekken? Dan kan je via ons kortingscodes regelen voor een gratis subsidieaanvraag.

Onze subsidie-app

Voor een isolatie subsidieaanvraag zijn er soms foto's nodig en altijd de factuur. Oók dat is met onze tools simpel te regelen.

Je klanten verwachten goed geïnformeerd te worden over de subsidiekansen. Wil je je klanten snel op weg helpen zonder veel gedoe? Dan bieden wij naar je eigen web-omgeving ook een subsidie-app aan. Met deze app kan je binnen enkele minuten de juiste foto's en factuur doorsturen naar je klant voor de subsidieaanvraag. De klant maakt zelf de subsidieaanvraag af in ons systeem.

Vereenvoudig je administratie

Regel je voor de klanten via ons systeem de subsidieaanvraag, dan is inzicht handig. Wij bieden je gratis een eigen omgeving aan waarin je altijd kan zien welke subsidies door ons zijn aangevraagd en hoever in het proces de aanvraag is. Wij zijn volledig transparant in onze dienstverlening.

Eenvoudige API-koppeling

Waarom een klant dubbel werk laten doen? Via onze API-koppeling kunnen klantgegevens van jullie systeem eenvoudig worden ingevoerd in ons systeem. Zo maken we het onze klanten nóg eenvoudiger. We geven je graag een vrijblijvende demo van de mogelijkheden, en vertellen je in begrijpelijke taal hoe een dergelijke koppeling in de praktijk werkt.

De subsidie tool maakt waar wat er wordt beloofd. We zijn blij dat we onze klanten een extra service kunnen bieden met deze tool.

Aart van der Wilt – WoonWijzerWinkel

Gratis proberen?

Meer informatie ontvangen of gratis een eigen web-omgeving proberen? Dat kan! Neem hieronder contact met ons op. *Let op dit contactveld is niet voor particulieren*

meer informatie?

Sven van Simpel Subsidie zal u binnenkort terugbellen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Waarom is het ontzorgen van subsidies belangrijk voor mij?

Wij begrijpen dat je als installateur of bouwbedrijf wel genoeg aan je hoofd hebt. Toch geven particulieren aan subsidie een belangrijk onderdeel bij de koop van isolatie, warmtepomp of zonneboiler. Wanneer je je klanten ontzorgt scheelt dat uiteindelijk werk en vragen achteraf. Dit kan gemakkelijk met onze slimme subsidietools, zodat je hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Wat is er precies gratis?

Wanneer je met ons samenwerkt dan krijg je een gratis web-omgeving waarin alleen het isolatiemateriaal, warmtepompen en zonneboilers staan die je verkoopt. Dit scheelt je al direct vragen van klanten als het gaat om meldcodes, type systemen en voorwaarden van de subsidie. Wij bieden ook het plaatsen van banners en kortingscodes gratis aan. Ons verdienmodel is het helpen van zoveel mogelijk particulieren en daarvoor maken we het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou als installateur.

Hoe werkt het als ik een subsidietool in mijn eigen huisstijl wil aanvragen?

Wij bieden sinds 2023 helaas geen nieuwe huisstijl omgevingen (iframes) meer aan. Wel is het mogelijk om je eigen website naadloos op ons systeem aan te sluiten via onze API-koppeling. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoeveel kost het mijn klant om subsidie door jullie te laten regelen?

Wanneer je een partner bent van ons vragen wij per subsidieaanvraag slechts 50 euro inclusief BTW en no-cure no-pay. Hiermee zijn wij de goedkoopste aanbieder van subsidie ontzorging voor je klanten in de markt. Onze kosten zijn laag omdat we werken met slimme software en transparant zijn over onze werkwijze.

Hoe werkt het als ik mijn producten inclusief subsidie wil verkopen?

Een aantal van onze klanten biedt hun producten aan inclusief de optie de subsidie te regelen. Een aantal van deze partijen vult zelf onze tool in of geeft klanten een kortingscode om zelf te aanvraag gratis te doen. In dat geval factureren wij direct aan jou en is de klant ontzorgt. Voor meer dan 20% van de klanten maakt het ontvangen van een subsidie hét verschil. Wanneer je behoorlijke hoeveelheid isolatie, warmtepompen of zonneboilers verkoopt dan is het mogelijk de kosten per subsidieaanvraag te bespreken.

Hoe gaan jullie om met meldcodes voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers?

Meldcodes voor uw producten zijn een doorn in het oog voor jou en klanten. Niet altijd staat de juiste naam van je product vermeldt bij RVO, maar soms ontbreekt dit nog volledig. Wij zorgen ervoor dat uw producten zo volledig mogelijk in uw eigen web-omgeving staan. Dit voorkomt vragen.

Ik heb nog geen meldcodes voor mijn isolatie, warmtepomp of zonneboiler. Wat nu?

Via onze subsidietool kunnen je klanten gewoon de subsidie checken en regelen. Het is mogelijk de subsidie aan te vragen ook al ontbreekt de meldcode nog. Als je ons de technische informatie doorstuurt van de producten, dan dienen wij de subsidieaanvraag in met deze informatie. Dat zorgt veel vragen van klanten en teleurstelling wanneer de aanvraag niet goed gaat.

Wie zijn jullie?

Simpel Subsidie is gestart in 2019 met als doel complexe subsidies gemakkelijk te maken. De eigenaren zijn een programmeur en adviseur met jarenlange ervaring in de duurzaamheidssector. Meer over ons lezen kan op deze pagina. Inmiddels zijn er naast de twee eigenaren ook drie medewerkers in dienst die zich richten op marketing en subsidieaanvragen.

Waarom zijn de kosten bespreekbaar?

Wanneer je je producten inclusief subsidie aanbiedt kan het zijn dat dit gaat om een hoop aanvragen. In dat geval kunnen wij ook mogelijk onze kosten verlagen. Neem contact op om je situatie te bespreken.

Hoe snel regelen jullie de subsidieaanvraag?

Wij vragen de subsidie voor je klant binnen 2 werkdagen aan. De verwerking bij RVO kan echter tot 8 weken duren.

Meer over...

simpelsubsidie logo

gratis checken, eenvoudig regelen.

© 2023 simpelsubsidie.nl

Blijf op de hoogte

assets/img/icon-times.webp