Simpel Subsidie logo snel en volledig
subsidieadvies
Sneller en volledig subsidieadvies

Subsidietools met uw eigen producten en ontzorging van klanten

Met onze tooling is het regelen van ISDE subsidie wel héél eenvoudig! Volledig inzichtelijk via ons adminpaneel, en 100% succes voor uw klant.

Wij maken subsidies simpel

Als installateur heeft u al genoeg aan uw hoofd, en wij begrijpen dat. Subsidies zijn niet uw expertise en zijn tijdrovend. Gelukkig bieden wij een gratis oplossing aan, voor u en uw klanten.

Eigen web-omgeving

Met deze omgeving laat u uw klanten binnen enkele minuten hun ISDE subsidie regelen.

meer info

Altijd actuele subsidiebedragen en voorwaarden

Bij de overheid verandert er nogal eens wat. Gelukkig zitten wij hier bovenop en zijn altijd up-to-date.

meer info

Wij ontzorgen

Wij ondersteunen uw klanten met aanvragen, Zo ontvangt u minder vragen en levert u meer service.

meer info

Simpel Subsidie staat bij ons en bij onze klanten bekend als een deskundige organisatie, die discreet en met zorg uw gegevens verwerkt tot een succesvolle subsidieaanvraag. Wij merken dat onze klanten het fijn vinden dat een gedegen organisatie hen ontziet van ingewikkelde subsidieaanvragen.

Frank Smit – ETS Isolatie B.V.

Wij werken graag met Simpel Subsidie want zij leveren een extra service aan onze klanten en dat helemaal in onze eigen huisstijl. Op basis van no cure no pay. Je zoekt je aangeschafte zonneboilersysteem op en doorloopt wat vragen en je weet precies waar je aan toe bent.

Mathieu van Lit – HRsolar

Ontdek de mogelijkheden

Wij bieden meerdere mogelijkheden om uw bedrijf te helpen met subsidie dienstverlening.

Simpel

Laat uw klanten via uw gratis subsidie-omgeving hun subsidie regelen

Warmtepomp subsidie
Zonneboiler subsidie
Isolatie subsidie
Subsidie-omgeving met eigen logo
Subsidie-check met actuele voorwaarden
Installaties tonen, verbergen en vernoemen
Opname in onze leadgenerator
API toegang
Banners in uw huisstijl
Kortingscodes voor uw klanten
Eigen administratiepagina
Whitelabel:
Vraag naar de mogelijkheden
kosten voor uw klant:
normaal €85,-
€75,- / aanvraag
Inclusief

Subsidie-ontzorging is onderdeel van uw aanbod

Warmtepomp subsidie
Zonneboiler subsidie
Isolatie subsidie
Subsidie-omgeving met eigen logo
Subsidie-check met actuele voorwaarden
Installaties tonen, verbergen en vernoemen
Opname in onze leadgenerator
API toegang
Banners in uw huisstijl
Kortingscodes voor uw klanten
Eigen administratiepagina
Whitelabel:
Vraag naar de mogelijkheden
kosten:
normaal €85,-
€ bespreekbaar,-

Ontdek ons systeem

Uw eigen web-omgeving


Met uw eigen omgeving kunnen klanten snel de subsidie op uw producten checken en goedkoop regelen. Vragen over de ISDE subsidie handelen wij af en u kan zich concentreren op uw eigen werk. Wij leveren uw eigen omgeving in een web-omgeving. U kan deze web-omgeving ook in huisstijl ontvangen en plaatsen op uw eigen website. Wij voegen dan foto's van uw producten toe, zodat het voor klanten snel te herkennen is.

Altijd up-to-date


De subsidievoorwaarden en bedragen kunnen ieder moment werken. Daar keer op keer op letten en uw klanten goed informeren kost tijd. Wij zitten hier bovenop en houden ons systeem up-to-date. Wanneer u gebruik maakt van onze web-omgeving hoeft u nooit meer na te denken over de juiste subsidiebedragen en voorwaarden.

Wij ontzorgen u en uw klanten


Wij regelen snel en goedkoop de subsidieaanvraag. Wanneer u klanten naar ons verwijst, dan regelen wij de gehele aanvraag no-cure no-pay. Heeft u een klant die u over de streep wil trekken? Dan kan u via ons kortingscodes regelen voor een gratis subsidieaanvraag.

Onze subsidie-app

Voor een isolatie subsidieaanvraag zijn er soms foto's nodig en altijd de factuur. Oók dat is met onze tools simpel te regelen.

Uw klanten verwachten goed geïnformeerd te worden over de subsidiekansen. Wilt u uw klanten snel op weg helpen zonder veel gedoe? Dan bieden wij naar uw eigen web-omgeving ook een subsidie-app aan. Met deze app kan u binnen enkele minuten de juiste foto's en factuur doorsturen naar uw klant voor de subsidieaanvraag. De klant maakt zelf de subsidieaanvraag af in ons systeem.

Vereenvoudig uw administratie

Regelt u voor uw klanten via ons systeem de subsidieaanvraag, dan is inzicht handig. Wij bieden u gratis een eigen omgeving aan waarin u altijd kan zien welke subsidies door ons zijn aangevraagd en hoever in het proces de aanvraag is. Wij zijn volledig transparant in onze dienstverlening.

Onze subsidietool op uw website

Heeft u uw eigen isolatiemateriaal, warmtepompen of zonneboiler? Dan kunnen wij onze subsidietooling in whitelabel leveren. Op deze manier heeft u in uw eigen huisstijl een subsidietool op uw website. Daarbij kunnen we foto's toevoegen, zodat klanten nog gemakkelijker de subsidie kunnen checken en aanvragen.

De subsidie tool maakt waar wat er wordt beloofd. We zijn blij dat we onze klanten een extra service kunnen bieden met deze tool.

Aart van der Wilt – WoonWijzerWinkel

Gratis proberen?

Meer informatie ontvangen of gratis een eigen web-omgeving proberen? Dat kan! Neem hieronder contact met ons op.

meer informatie?

Sven van Simpel Subsidie zal u binnenkort terugbellen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Waarom is het ontzorgen van subsidies belangrijk voor mij?

Wij begrijpen dat u als installateur of bouwbedrijf wel genoeg aan uw hoofd heeft. Toch geven particulieren aan subsidie een belangrijk onderdeel bij de koop van isolatie, warmtepomp of zonneboiler. Wanneer u uw klanten ontzorgt scheelt u dat uiteindelijk minder werk en vragen achteraf. Dit kan gemakkelijk met onze slimme subsidietools, zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Wat is er precies gratis?

Wanneer u met ons samenwerkt dan krijgt u een gratis web-omgeving waarin alleen het isolatiemateriaal, warmtepompen en zonneboilers staan die u verkoopt. Dit scheelt u al direct vragen van klanten als het gaat om meldcodes, type systemen en voorwaarden van de subsidie. Wij bieden ook het plaatsen van banners en kortingscodes gratis aan. Ons verdienmodel is het helpen van zoveel mogelijk particulieren en daarvoor maken we het graag zo gemakkelijk mogelijk voor u als installateur.

Hoe werkt het als ik een subsidietool in mijn eigen huisstijl wil aanvragen?

Wij stellen onze tools ook beschikbaar in huisstijl met alleen uw eigen producten en foto's. Wij stellen deze tool vervolgens beschikbaar als een iFrame. Dit is een stuk code dat op uw eigen website geplaatst kan worden en waar de tool op draait. Voor het maken van een subsidietool op maat vragen wij eenmalig 750 euro met jaarlijkse kosten van 250 euro.

Hoeveel kost het mijn klant om subsidie door jullie te laten regelen?

Wanneer u een partner bent van ons vragen wij per subsidieaanvraag slechts 75 euro inclusief BTW en no-cure no-pay. Hiermee zijn wij de goedkoopste aanbieder van subsidie ontzorging voor uw klanten in de markt. Onze kosten zijn laag omdat we werken met slimme software en transparant zijn over onze werkwijze.

Hoe werkt het als ik mijn producten inclusief subsidie wil verkopen?

Een aantal van onze klanten biedt hun producten aan inclusief de optie de subsidie te regelen. Een aantal van deze partijen vult zelf onze tool in of geeft klanten een kortingscode om zelf te aanvraag gratis te doen. In dat geval factureren wij direct aan u en is de klant ontzorgt. Voor meer dan 20% van de klanten maakt het ontvangen van een subsidie hét verschil. Wanneer u behoorlijke hoeveelheid isolatie, warmtepompen of zonneboilers verkoopt dan is het mogelijk de kosten per subsidieaanvraag te bespreken.

Hoe gaan jullie om met meldcodes voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers?

Meldcodes voor uw producten zijn een doorn in het oog voor uzelf en klanten. Niet altijd staat de juiste naam van uw product vermeldt bij RVO, maar soms ontbreekt dit nog volledig. Wij zorgen ervoor dat uw producten zo volledig mogelijk in uw eigen web-omgeving staan. Dit voorkomt vragen.

Ik heb nog geen meldcodes voor mijn isolatie, warmtepomp of zonneboiler. Wat nu?

Via onze subsidietool kunnen uw klanten gewoon de subsidie checken en regelen. Het is mogelijk de subsidie aan te vragen ook al ontbreekt de meldcode nog. Als u ons de technische informatie doorstuurt van de producten, dan dienen wij de subsidieaanvraag in met deze informatie. Dat zorgt veel vragen van klanten en teleurstelling wanneer de aanvraag niet goed gaat.

Wie zijn jullie?

Simpel Subsidie is gestart in 2019 met als doel complexe subsidies gemakkelijk te maken. De eigenaren zijn een programmeur en adviseur met jarenlange ervaring in de duurzaamheidssector. Meer over ons lezen kan op deze pagina.

Waarom zijn de kosten bespreekbaar?

Wanneer u uw producten inclusief subsidie aanbiedt kan het zijn dat dit gaat om een hoop aanvragen. In dat geval kunnen wij ook mogelijk onze kosten verlagen. Neem contact op om uw situatie te bespreken.

Hoe snel regelen jullie de subsidieaanvraag?

Wij vragen de subsidie voor uw klant binnen 2 werkdagen aan. De verwerking bij RVO kan echter tot 8 weken duren.

Meer over...

simpelsubsidie logo

gratis checken, eenvoudig regelen.

© 2020 simpelsubsidie.nl

Blijf op de hoogte