ISDE subsidie aanvragen

Gemakkelijk aanvragen  |  Hulp van experts  |  Gratis check

Uitstekend 3845 reviews op

Vanaf 65 euro alles inclusief je ISDE subsidie aanvragen. Doe de gratis check en laat je helpen door de meest ervaren partij in Nederland. Zo heb je de maximale garantie op succes. Maandelijks gaan meer dan duizend huiseigenaren je voor. Kies voor comfort en laat je subsidieaanvraag door ons regelen.
Gratis subsidiecheck en direct inzicht in de voorwaarden
Geen risico lopen. Je betaalt pas bij succes
Professionele hulp door de meest ervaren experts

Zo werkt de ISDE subsidie aanvraag

De ISDE subsidie checken en alle voorwaarden doorlopen is gratis. Zo loop je geen kansen mis. Daarna kan je stap voor stap je aanvraag bij ons indienen

ISDE subsidie aanvragen

Kies je isolatie, warmtepomp of zonneboiler

Kies de maatregel waar je interesse in hebt. Voeg ze toe en bereken hoeveel subsidie je kan ontvangen

Aanvraag ISDE subsidie

Je ISDE subsidie in beeld

Snel het bedrag in beeld en de voorwaarden waarop je moet letten. Je kan altijd een gratis stappenplan downloaden.

ISDE subsidie 2024 aanvragen

Vraag de ISDE subsidie aan

In een paar minuten je aanvraag regelen. Met maximale garantie je subsidie ontvangen. De experts checken je aanvraag.

Waarom je ISDE subsidie laten regelen door ons?

Het aanschaffen van isolatie, zonneboiler of een warmtepomp is een flinke investering. Subsidie daarvoor aanvragen is helaas niet gemakkelijk. Op onze website bieden wij daarom gratis alle informatie om je op weg te helpen. We werken samen met grote spelers in de markt zoals: Remeha, Nederland Isoleert en Winst uit je Woning. Zo willen we zoveel mogelijk huiseigenaren helpen hun ISDE subsidie aan te vragen.

Je kan via de website altijd gratis je subsidie berekenen en de voorwaarden controleren. Zo ben je op de hoogte en loop je geen kansen mis. Wij kunnen je ook helpen met de aanvraag ISDE subsidie vanaf 65 euro. Wij regelen dan alles met de overheid en houden je tussendoor op de hoogte.

Het subsidiebedrag komt direct op jouw bankrekening, daar zitten wij niet tussen. Je betaalt ons alleen bij een succesvolle aanvraag en achteraf. isolatie subsidie 2024 is extra interessant. Je kan subsidie krijgen voor één maatregel of meerdere in een keer. Daarnaast is het bedrag voor biobased isoleren verhoogd. Je krijgt dan meer subsidie per vierkante meter isolatiemateriaal. Gemiddeld kan je rekenen op circa 20 tot 30 procent aan subsidie.

De huidige ISDE pot

Voor 2024 is er maar liefst 600 miljoen euro aan ISDE subsidie beschikbaar. Dit subsidiepotje kan je gebruiken voor de aanschaf van een warmtepomp, isolatie of zonneboiler. Dit bedrag kan je gemakkelijk berekenen via onze subsidietool. Gemiddeld komt het subsidiebedrag al snel neer op 2.000 euro. In de grafiek hiernaast kan je de ISDE stand van zaken zien.

Is er voldoende subsidiebudget voor heel 2024 Deze vraag krijgen wij vaak. In 2024is flink veel subsidie beschikbaar. Wij verwachten dat het budget pas eind 2024 op zal raken onder het huidige tempo. De overheid heeft al toegezegd dat er tot 2030 subsidie beschikbaar zal blijven. Mocht eind dit jaar de subsidiepot leeg zijn, dan kan je altijd begin 2025 opnieuw een ISDE subsidie indienen. Vaak vult de overheid de subsidiepot ook aan als deze op dreigt te raken.

Voor de isolatie en warmtepomp subsidie heb je vanaf dit jaar maar liefst 24 maanden de tijd om de aanvraag te regelen. Wij raden wel aan dat zo snel mogelijk na betaling en installatie te doen.

Hoeveelheid resterende subsidie
Van 600 miljoen

99%

Dit zeggen klanten over ons

B. Vermeer

Na flink wat zoekwerk toch gekozen voor Simpel Subsidie. Door hen was de subsidie voor mijn dak- en vloerisolatie lekker snel geregeld. Stap voor stap helpen ze je door de voorwaarden heen, top!

E. van Paassen

Duidelijk in de voorwaarden, na het aanleveren van de benodigde papieren was het snel geregeld. Binnen het gestelde termijn stond het geld op de rekening.

L. Kollerie

De afhandeling van onze subsidie ging perfect. Alles werd geregeld door Simpel Subsidie. Wij hadden er geen omkijken naar, alles ging vanzelf. Hartelijk dank!

H. Bell

Ze hebben mij de zorg uit handen genomen en op keurige wijze de subsidieaanvraag behandeld en begeleid. Ik werd regelmatig op de hoogte gebracht van de vorderingen. Bedankt.

H. Zeeuw

Top werk! zeer tevreden, was geintimideerd door de overheid over formulieren en aan te dragen "bewijzen". door simpelsubsidie is dit perfect voor ons overgenomen.

Meer ervaringen op

Onze partners

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor subsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

Ik stuur je ons gratis stappenplan toe. Zo ben je altijd op de hoogte!

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik de ISDE subsidie aan?

Via onze subsidietool kan je gemakkelijk je ISDE subsidie berekenen. Je kiest eerst wat voor maatregelen je gaat uitvoeren en dat geeft een subsidiebedrag. Daarna kan je de voorwaarden checken en bestanden uploaden. Het aanvragen van de ISDE subsidie regelen wij vanaf 85 euro. Je hoeft pas achteraf bij succes te betalen.

Wij vragen de ISDE subsidie aan vanaf 85 euro. Je betaalt achteraf bij succes. Zo vraag je met zoveel mogelijk garantie de subsidie aan.

Je krijgt na uw aanvraag een persoonlijke link waarmee uw subsidieoverzicht staat. Hierop wijzigt de status van uw aanvraag wanneer wij actie ondernemen. Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing aanvragen op zijn gemakkelijkst!

Om uw subsidieaanvraag succesvol in te dienen bij RVO hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig. Je bankrekening is bijvoorbeeld noodzakelijk, omdat RVO hier direct je subsidie naar overmaakt.

Binnen 8 tot 9 weken weken na je subsidieaanvraag staat het bedrag op je rekening. Mochten er nog vragen zijn vanuit RVO dan pakken wij deze zonder meerkosten op.

Contact opnemen gaat het beste via de e-mail: vragen@simpelsubsidie.nl.

Binnen 48 uur behandelen wij de meeste vragen.

Wij zijn een commercieel bedrijf, dus wil je je vraag direct aan de overheid stellen dan kan dat via DEW@RVO.nl.

Simpel Subsidie werkt no-cure no-pay. Je betaalt pas wanneer het subsidiebedrag op de bankrekening staat.

De ISDE subsidie is in 2024 uitgebreid voor isolatie. Je kan nu ook voor één isolerende maatregel subsidie aanvragen. Het subsidiebedrag is dan wel gemiddeld 15 in plaats van 30 procent. Dit is toch de moeite. Je isolatie moet vanaf 2 april 2022 zijn geplaatst om hiervoor in aanmerking te komen. Je kan hier meer lezen over de ISDE subsidie 2024

Er is in 2024 ook de ventilatie subsidie beschikbaar.

Voor je nieuwbouwwoning is het niet meer mogelijk om een ISDE subsidie aan te vragen. In 2020 was er nog een overgangsregeling, maar deze is in 2024 niet meer van toepassing.

Omdat het verplicht is nieuwe woningen te bouwen zonder een aardgasaansluiting is hiermee ook de warmtepomp subsidie komen te vervallen.

Nee, we hebben je DigiD omgeving niet nodig om de subsidie aan te vragen. Als u via ons systeem de ISDE subsidie aanvraagt, dan machtigt u ons om direct de aanvraag bij RVO te regelen. Dit scheelt je papierwerk en tijd.

Wij sturen je een bevestiging van de succesvolle subsidieaanvraag toe en het bedrag wordt direct op de bankrekening gestort.

We raden aan via je installateur of isolatiebedrijf achter de meldcode te komen. Met deze meldcode ziet de overheid of het materiaal of wel niet voldoet voor de subsidie. Zonder een meldcode kunnen wij de subsidieaanvraag ook helaas niet doen. Je kan dan zelf wel de aanvraag regelen. Zorg dan wel voor een kwaliteitsverklaring van de aannemer

We hebben je factuur met de juiste informatie nodig, betaalbewijzen en bij isolatie foto's. Je kan via onze website een gratis subsidiecheck doen, dan krijg je vanzelf alle benodigde informatie te zien.

Via de website van RVO is het mogelijk met de ISDE rekentool je subsidiebedrag op hoofdlijnen te berekenen. Wij raden je echter aan onze ISDE rekentool te gebruiken. Deze rekentool geeft het exacte subsidiebedrag aan en geeft meer inzicht in de voorwaarden en zaken waar je rekening mee moet houden.

warmtepomp subsidie 2024 zal hetzelfde blijven als dit jaar. Via de link hiervoor kan je alle informatie over deze regeling vinden. Voor de isolatie is er dus ook de mogelijkheid voor één maatregel de subsidie aan te vragen.
Vanaf 2024 krijg je extra subsidie op de hybride warmtepomp. Dit is tot wel 10 procent extra op de totale investering. Het maakt niet uit of je deze aanvraag doet in 2024 Let wel op dat je uiterlijk 24 maanden na installatie van de warmtepomp je aanvraag doet.

ISDE subsidie aanvragen in 2024 met meer garantie

Simpel Subsidie Eigenaren

Simpel Subsidie maakt subsidie aanvragen simpel. We houden voor de ISDE subsidie alle ontwikkelingen bij, zodat je nooit een kans misloopt. Voor 2024 zijn er een aantal belangrijke wijzigingen. Zo kan je meer subsidie krijgen voor de (hybride) warmtepomp met een hoog energielabel en is biobased isoleren interessanter! De voorwaarden zullen niet veel veranderen. Deze voorwaarden kan je altijd gratis controleren in onze subsidietool.

Wij verwachten dat de komende 5 jaar de ISDE subsidie nog te gebruiken is. De overheid zet stevig in op het verduurzamen van woningen en de subsidie helpt hierbij. Meer te weten komen? Je kan altijd contact met ons opnemen.