Blogs

Subsidie Nieuws en Tips

09 / 10 / 2021

Remeha warmtepomp subsidie aanvragen

Subsidiekansen voor je Remeha warmtepomp


Remeha warmtepomp subsidie aanvragen

Remeha warmtepomp

Remeha is een van de grootste warmtepomp producenten van Nederland. De verwachting is dat Remeha steeds meer warmtepompen zal gaan verkopen in plaats van cv-ketels de komende jaren. Remeha levert zowel hybride warmtepompen die samenwerken met de cv-ketel als volledig elektrische systemen. In dat laatste geval bent u dan van het aardgas af. Vaak is het wel nodig om een goed geïsoleerde woning te hebben. Bij de aanschaf van een hybride warmtepomp kan je dus meer stapsgewijs de woning verbeteren. Remeha biedt een aantal verschillende merken warmtepompen aan, zoals: Hybrid plus, Tzerra HP, Elga Ace, Eria Tower, Mercuria en Neptuna.

 

Remeha warmtepomp subsidie

De Rijksoverheid stimuleert aardgasvrije alternatieven zoals Remeha warmtepompen. Vandaar is er warmtepomp subsidie beschikbaar voor zowel de hybride warmtepompen als volledige elektrische alternatieven. Deze ISDE subsidie is tot aan 2025 beschikbaar gesteld. De subsidie kan oplopen tot duizenden euro’s per warmtepomp. Dit kan een voordeel geven tot 30% van het aankoopbedrag.

Hieronder een video die het subsidie aanvragen voor uw Remeha warmtepomp uitlegt. Met de service van Simpel Subsidie is het gemakkelijker om de warmtepomp subsidie te regelen. Meer informatie over warmtepompen is te lezen op deze warmtepomp informatie pagina. 

 

 

Subsidie Warmtepomp Aanvragen

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor warmtepompsubsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

Ik stuur je ons gratis stappenplan toe. Zo ben je altijd op de hoogte!

Meer blogs van Simpel Subsidie

ISDE subsidie ventilatie

ISDE zakelijk warmtepomp - Regel hier je aanvraag

biobased isolatie subsidie