ISDE subsidie aanvragen binnen 5 minuten

Gratis checken hoeveel subsidie u voor uw zonneboiler of warmtepomp kunt aanvragen, en alles vervolgens direct eenvoudig regelen. En dat binnen slechts een paar minuten!

Hulp bij het ISDE subsidie aanvragen

ISDE subsidie aanvragen kan gemakkelijker. De service van Simpel Subsidie ondersteunt u in het aanvragen van uw subsidie.

Snel

Binnen 1 minuut uw ISDE subsidie 2021 vrijblijvend in beeld.

Compleet

Compleet overzicht van alle verschillende apparaten, merken en hun subsidiebedrag.

Ontzorgt

Wij regelen uw ISDE subsidie aanvraag. U kan verder met ondernemen, werken of ontspannen.

Voor iedereen

We helpen zowel particulieren als zakelijke partijen hun ISDE subsidieaanvraag te doen.

Eenvoudig

Doordat u minder persoonsgegevens hoeft achter te laten kunt u de formulieren makkelijker invullen.

No Cure, No Pay

Wij zijn altijd transparant en brengen onze kosten alleen in rekening als het aanvragen van de ISDE subsidie succesvol is afgerond.

ISDE Subsidie aanvragen voor uw zonneboiler of warmtepomp

In 2050 moet heel Nederland van het aardgas af zijn. Dit betekent een afscheid nemen van onze trouwe cv-ketel in huis of op kantoor. De overheid stimuleert daarom de aanschaf van zonneboilers en warmtepompen. De hoogte van deze ISDE subsidie hangt af van het vermogen van de zonneboiler of warmtepomp. Kort uitgelegd, hoe hoger het vermogen, hoe hoger het subsidiebedrag. Voor een zonneboiler of warmtepomp is maximaal 8.500 euro subsidie beschikbaar. Dit kan oplopen tot bijna 40% van het aankoopbedrag, een forse ISDE subsidie dus.

Maak nu gebruik van de mogelijkheid een subsidie aan te vragen voor je zonneboiler of warmtepomp en verdien je investering in sommige gevallen al binnen zes jaar terug. Voor € 99 inclusief BTW vragen wij uw ISDE subsidie aan.

direct checken

ISDE ISDE
Simpelsubsidie aanvragen

Wij maken de aanvraag van subsidie voor uw warmtepomp, zonneboiler eenvoudig


Formulieren, specificaties, referentienummers en deadlines. Er is nogal wat dat u bij moet houden. Het ontvangen van subsidie is leuk, maar het proces daar naartoe is complex en verwarrend.

Het moet toch mogelijk zijn om als particulier gemakkelijk uw ISDE subsidie aanvraag te regelen? Vanuit Simpel Subsidie hebben wij gewerkt aan een oplossing om het aanvragen van uw ISDE subsidie gemakkelijker te maken.

Klantervaringen

‘Het is lastig om via RVO de juiste warmtepomp te vinden. Via deze website had ik mijn merk snel gevonden en de aanvraag snel ingediend.’

‘Prettig om snel inzicht te krijgen in mijn subsidiekansen. Aanvragen ging soepel en ik kon altijd de status inzien van mijn aanvraag’

‘Ik dacht dat mijn nieuwbouwwoning niet in aanspraak kwam voor subsidie. Na contact met Simpel Subsidie toch nog de overgangsregeling kunnen gebruiken. Scheelde € 2.100!’

Check nu hoeveel ISDE subsidie u kunt aanvragen

Snel uw ISDE subsidie in beeld. Gratis checken en binnen 5 minuten uw subsidie aanvragen. Voor € 99 inclusief BTW vragen wij uw ISDE subsidie aan. Al het papierwerk met de overheid wordt door ons geregeld en u betaalt pas achteraf bij een succesvolle aanvraag.

direct checken

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

U selecteert eerst in onze tool om welke warmtepomp, zonneboiler het gaat (bv. Remeha of Inventum). Vervolgens zoekt onze tool direct voor u uit of u in aanmerking komt voor ISDE subsidie, en zo ja, voor hoe veel. Dat bedrag verschijnt vervolgens in beeld.

Daarmee krijgt u ook gelijk het aanbod om ons de ISDE subsidie voor u aan te laten vragen. Dit aanbod is op basis van no-cure-no-pay, dus u betaalt pas als uw subsidie is toegekend. Als u hiermee akkoord gaat vult u uw gegevens in, en wij doen de rest.

Wij vragen de ISDE subsidie aan bij de overheid en houden u gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies. U kan uw subsidie aanvraag altijd tussendoor checken.

Checken voor welke ISDE subsidies u in aanmerking komt is volledig gratis! We hebben zelfs uw e-mailadres niet nodig.

Voor het regelen van uw ISDE subsidie vragen wij een vergoeding, namelijk 99 euro no-cure no-pay per apparaat. Hiermee regelt u snel de subsidie en kan u verder met ondernemen, werken of ontspannen. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders in de markt.

Voor de aanvraag van uw subsidie hebben wij enkele persoonsgegevens van u nodig. Dit zijn gegevens die uiteindelijk ingediend moeten worden bij de overheid om uw subsidie te verkrijgen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk is. Wij voldoen aan de AVG en u kan hier meer over lezen in ons privacy statement.

Het subsidiebedrag wordt door de overheid direct op uw rekeningnummer gestort. Binnen 8-9 weken ontvangt u een subsidiebevestiging per post en kort daarna wordt het subsidiebedrag overgemaakt.

Gedurende dit proces houden wij u op de hoogte en kunt u altijd uw aanvraag bekijken op onze website.

U kan het beste contact opnemen via de e-mail: info@simpelsubsidie.nl.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op uw vragen. Mocht dit per e-mail lastig gaan, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Nee, wij werken volgens een no-cure-no-pay propositie. Dat betekent dat u niets betaalt totdat de ISDE subsidie is toegekend. Zo loopt u geen enkel risico.

Wij vragen de subsidie aan bij de overheid en houden u gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies.

De ISDE subsidie liep eerst tot 2020, maar is gelukkig met 5 jaar verlengd. Tot 2025 kunt u daarom subsidie aanvragen voor uw warmtepomp, zonneboiler.

ISDE subsidie 2021 – updates

ISDE subsidie 2021 – updates

Vanuit Simpel Subsidie houden we alle veranderingen bij in de ISDE subsidie en informeren we u over alle nieuwe kansen. De ISDE subsidie stimuleert het opwekken van duurzame energie en het verminderen van uw energieverbruik. Deze regeling is onlangs verlengd tot 2025, omdat de Rijksoverheid ons wil verleiden om minder afhankelijk te worden van aardgas. De komende 5 jaar is het mogelijk om subsidie te krijgen op uw warmtenet aansluiting, zonneboiler, warmtepomp en isolatiemaatregelen.

De ISDE subsidie bestond in 2020 nog uit warmtepomp en zonneboiler subsidies. In 2021 is de SEEH subsidie toegevoegd aan deze regeling. Het gevolg is dat woningeigenaren hun isolatie subsidie nu kunnen aanvragen onder de ISDE subsidie. In totaal is er 100 miljoen euro beschikbaar voor de ISDE subsidie in 2021. Hier kwam kritiek op vanuit onder andere Vereniging Eigen Huis. De verduurzamingsopgave is groot en om dit haalbaar te maken is er meer subsidiebudget mogelijk.

De verwachtte stijging van de energiebelasting op aardgas tot 2026 en lagere energiebelasting op elektriciteit maakt dat zowel isoleren als aardgas alternatieven steeds meer gaan renderen. Tel hierbij op de aantrekkelijke ISDE subsidie 2021 en de kans om slim te verduurzamen wordt steeds groter. Gemiddeld levert de subsidie voor uw warmtepomp en isolatie een korting op de aanschafprijs op van 20 tot 30 procent.

Zoek uw warmtepomp of zonneboiler

Wilt u weten of uw warmtepomp of zonneboiler in aanmerking komt? Zoek gratis en direct op uw merk.