ISDE subsidie aanvragen zonder gedoe

Gemakkelijk uw ISDE subsidie checken en binnen enkele minuten aanvragen. Met onze hulp heb je maximale garantie op subsidie zonder gedoe. Van warmtepompen, zonneboilers tot isolatiemaatregelen, wij brengen uw kansen in beeld. Voor slechts 85 euro regelen wij uw subsidieaanvraag. U betaalt pas achteraf bij succes. Zo loopt u geen enkel risico.

ISDE subsidie gemakkelijk aanvragen

ISDE subsidie aanvragen voor de warmtepomp, zonneboiler of isolatiemaatregelen? Simpel Subsidie ondersteunt u met een succesvolle aanvraag.

Tempo

Snel de ISDE subsidie 2021 regelen. Gratis uw subsidiebedrag in beeld.

Volledig

ISDE subsidiekansen voor isolatie, warmtepompen en zonneboilers op een rij.

Ontspannen

Wij ontzorgen uw ISDE subsidie aanvraag volledig. U heeft er geen omkijken meer naar.

Totaal aanbod

Voor iedereen die in aanmerking komt voor de ISDE subsidie verzorgen wij het traject.

Gemakkelijk

Wij vragen alleen noodzakelijke gegevens, zodat de subsidieaanvraag snel is afgehandeld.

Betaling bij succes

U betaalt alleen bij een succesvolle ISDE subsidieaanvraag.

ISDE Subsidie aanvragen in 2021

De afgelopen jaren was het mogelijk om een warmtepomp of zonneboiler subsidie te krijgen onder de ISDE regeling. De Rijksoverheid stimuleert de aanschaf van duurzame apparaten die het aardgasverbruik verminderen. De ISDE subsidie 2021 pakt hier op door met nog meer duurzame producten die in aanmerking komen voor subsidie. In 2021 is het mogelijk voor ook isolatie, kleine windturbines en warmtenet aansluiting subsidie aan te vragen. De hoogte van het subsidiebedrag hangt af van het vermogen van de installatie. Gemiddeld komt het subsidiebedrag neer op zo'n 2.000 euro. De naam van de regeling is met deze nieuwe duurzame maatregelen veranderd in: investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing.

Als particulier kan u uw subsidieaanvraag doen nadat de warmtepomp of isolatiemaatregelen zijn uitgevoerd. U heeft dan tot 6 maanden de tijd ISDE subsidie aan te vragen. Bent u een zakelijke aanvrager, dan is het van groot belang dat u de ISDE subsidie aanvraagt voordat u een handtekening onder de offerte zet. Pak nu uw kans en vraag de ISDE subsidie aan en verdien je investering sneller terug. Voor 85 euro achteraf betalen regelen wij uw ISDE subsidie aanvraag. Al vele anderen gingen uw voor, Bekijk ook eens onze reviews op deze pagina of op Trustpilot.

direct checken

subsidie aanvragen ISDE subsidie aanvragen ISDE
Simpelsubsidie faq

ISDE subsidie eenvoudig en gemakkelijk


Bij een ISDE subsidieaanvraag moet u goed op de voorwaarden letten en het papierwerk. Dit kost een hoop tijd, terwijl u maar één keer een subsidieaanvraag zal doen.

Het kan gemakkelijker. Met de subsidie software van Simpel Subsidie ondersteunen we u in de ISDE subsidie aanvraag. U bent minder tijd kwijt en kan u ontspannen. We ondersteunen u bij zowel de warmtenet subsidie, ISDE zonnepanelen of kleine windturbine regeling.

Klantervaringen

Na het isoleren van mijn huis dacht ik dat subsidie aanvragen een paar minuten werk was. Dat viel vies tegen. Toen kwam ik simpel subsidie tegen en vond ik het de prijs meer dan waard.

Via Simpel Subsidie heb ik subsidie op mijn warmtepomp geregeld. De service was goed en het stond snel op mijn rekening!

Het is lastig om via RVO de juiste warmtepomp te vinden. Via deze website had ik mijn merk snel gevonden en de aanvraag snel ingediend.

Hoeveel ISDE subsidie kan u aanvragen?

De ISDE subsidie direct checken en snel aanvragen. Voor 85 euro achteraf betalen helpt Simpel Subsidie u met de aanvraag. U heeft geen last van papierwerk of DigiD aanvragen. Betaling doet u pas na afloop wanneer het subsidiebedrag op uw rekening staat.

direct checken

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik ISDE subsidie aan?

U kan via onze software gemakkelijk ISDE subsidie aanvragen. Dit kan door de gewenste isolatie, warmtepomp of zonneboiler te selecteren. Alle producten met subsidie zijn opgenomen in onze tooling. Na de selectie verschijnt uw subsidiebedrag in beeld.

Na het subsidiebedrag kan u snel checken of u voldoet aan de voorwaarden en daarna ons machtigen de ISDE subsidie aan te vragen. Wij verzorgen de subsidie voor 85 euro no-cure no-pay.

Gedurende de ISDE subsidieaanvraag houden wij u op de hoogte. U kan de status van de aanvraag altijd inzien via uw eigen subsidieomgeving.

Wij vragen voor ISDE subsidie aanvragen 85 euro. U betaalt achteraf bij succes. Wij zijn hiermee de goedkoopste aanbieder in de markt. Bovendien werken wij op een moderne manier en kan u altijd de status van uw ISDE subsidie inzien.

U krijgt na uw aanvraag een persoonlijke link waarmee uw subsidieoverzicht staat. Hierop wijzigt de status van uw aanvraag wanneer wij actie ondernemen. Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing aanvragen op zijn gemakkelijkst!

Om uw subsidieaanvraag succesvol in te dienen bij RVO hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig. Uw bankrekening is bijvoorbeeld noodzakelijk, omdat RVO hier direct uw subsidie ISDE naar overmaakt.

Uw gegevens bewaren wij niet langer dan noodzakelijk is. Wij volgen de AVG richtlijnen.

Binnen 8 tot 9 weken weken na uw ISDE subsidieaanvraag staat het bedrag op uw rekening. Mochten er nog vragen zijn vanuit RVO dan pakken wij deze zonder meerkosten op.

Contact opnemen gaat het beste via de e-mail: info@simpelsubsidie.nl.

Binnen 48 uur behandelen wij de meeste vragen. Mocht dit ingewikkeld zijn per e-mail, dan nemen wij telefonisch contact op.

Simpel Subsidie werkt no-cure no-pay. U betaalt pas wanneer het subsidiebedrag op uw rekening staat. Bij de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE 2021) heeft u vaak binnen 8 weken het subsidiebedrag op uw bankrekening staan.

De ISDE subsidie is in 2021 uitgebreid met de isolatie subsidie, subsidie warmtenet aansluiting en kleine windturbine regeling. Aanvullend wordt het gebruik van zonnepanelen op flatgebouwen aangemoedigd. Deze ISDE zonnepanelen subsidie is ideaal voor woningcorporaties en VvE's. Verder blijft het mogelijk om subsidie aan te vragen voor uw warmtepomp of zonneboiler.

Voor de nieuwe Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE 2021) is 164 miljoen euro beschikbaar. Dit is een lager bedrag dan in 2020. Wees er dus snel bij en grijp deze kans!

Voor uw nieuwbouwwoning is het niet meer mogelijk om een ISDE subsidie aan te vragen. In 2020 was er nog een overgangsregeling, maar deze is in 2021 niet meer van toepassing.

Omdat het verplicht is nieuwe woningen te bouwen zonder een aardgasaansluiting is hiermee ook de warmtepomp subsidie komen te vervallen.

Nee, we hebben uw DigiD omgeving niet nodig om de subsidie aan te vragen. Als u via ons systeem de ISDE subsidie aanvraagt, dan machtigt u ons om direct de aanvraag bij RVO te regelen. Dit scheelt u papierwerk en tijd.

Wij sturen u een bevestiging van de succesvolle subsidieaanvraag toe en het bedrag wordt direct op uw bankrekening gestort.

Jazeker, wij pakken zowel subsidieaanvragen van particulieren als zakelijke klanten op. Voor zakelijke subsidieaanvragen vragen wij 7,5% van het subsidiebedrag als betaling. Wij pakken deze no-cure no-pay op, u betaalt alleen bij een succesvolle aanvraag.

Bij een zakelijke ISDE subsidie aanvraag moet u opletten dat u de subsidieaanvraag doet vóórdat u akkoord gaat met de investering in bijvoorbeeld een warmtepomp. Na de aanvraag van de subsidie kan u de warmtepomp laten installeren en betalen. Hierna helpen we u met het aanleveren van alle relevante informatie en ontvangt u het subsidiebedrag.

Ja, vanaf 2021 kan u subsidie krijgen voor het aansluiten op een warmtenet. Zowel als particulier en als vereniging van eigenaren (VvE) maakt dit toch al snel 20% op uw investeringskosten goed. Deze ISDE warmtenet subsidie bedraagt 3.325 euro per woning als particulier. Voor een VvE kan dit bedrag oplopen tot 21.906 euro per aansluiting.

Wilt u meer lezen voor de warmtenet subsidie? Dan kan u het beste ons blog hierover lezen.

Dat klopt. In de ISDE subsidie 2021 is ook 40 miljoen euro gereserveerd voor zonnepanelen installaties tussen de 15 en 100 kWp, oftewel 50 tot 300 zonnepanelen en kleine windturbines met tenminste 50 m2 rotoroppervlak.

U kan deze subsidies alleen aanvragen als zakelijke partij, dus niet als particulier. De zonnepanelen lijken interessant voor bijvoorbeeld woningcorporaties en windturbines voor ondernemers.

Wij ondersteunen dit soort zakelijke ISDE subsidie aanvragen. Via deze links kan u meer lezen over de windturbine en zonnepanelen subsidie.

Via de website van RVO is het mogelijk met de ISDE rekentool uw subsidiebedrag op hoofdlijnen te berekenen. Wij raden u echter aan onze ISDE rekentool te gebruiken. Deze rekentool geeft het exacte subsidiebedrag aan en geeft meer inzicht in de voorwaarden en zaken waar u rekening mee moet houden.

ISDE subsidie aanvragen 2022 zal hetzelfde blijven als dit jaar. Via de link hiervoor kan u alle informatie over deze regeling vinden.

Subsidie ISDE in 2021

subsidiekansen 2021 ISDE

De afgelopen jaren is de subsidie ISDE ingezet voor pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Vanaf 2019 kwamen alleen nog maar zonneboilers en warmtepompen in aanmerking voor de ISDE subsidie. De focus lag vanaf 2019 vooral op het toepassen van deze duurzame installaties in de bestaande woningbouw.

Met de komst van 2021 is de ISDE subsidie verbreed. De SEEH subsidie voor isolatie van woningen is toegevoegd aan de ISDE subsidie 2021 Daarbij is er ook de mogelijkheid om voor een warmtenet aansluiting of kleine windturbine subsidie te ontvangen. De ISDE focust zich daarmee niet alleen maar op duurzame opwek van energie, maar ook energiebesparing.

In totaal is er 164 miljoen euro beschikbaar voor de ISDE subsidie in 2021. De verduurzamingsopgave is groot en om dit haalbaar te maken is subsidiebudget noodzakelijk. De komende jaren is de verwachting dat de ISDE subsidie relevant blijft. Waarschijnlijk blijven zonneboiler, warmtepompen en woning isolatie gesubsidieerd tot 2030. Met de klimaatopgave en van het aardgas af blijven zowel duurzaam energie opwekken als besparen relevant.

Bent u benieuwd naar uw subsidiekansen of heeft u hulp nodig bij aanvragen? Bekijk dan onze subsidietool .