Eenvoudig ISDE subsidie aanvragen

Met meer garantie  |  Gratis checken  |  Gemakkelijk aanvragen

ISDE subsidie aanvragen

Gratis je ISDE subsidie berekenen en zonder gedoe laten aanvragen. Vanaf slechts 85 euro met meer garantie subsidie aanvragen
Gratis je subsidie checken en inzicht in voorwaarden
Je betaalt pas achteraf bij succes, geen risico's
Met garantie subsidie aanvragen

Zo werkt ISDE subsidie checken

De ISDE subsidie checken en alle voorwaarden doorlopen is gratis. Zo loop je geen kansen mis.

Kies je isolatie, warmtepomp of zonneboiler

Kies de maatregel waar je interesse in hebt. Voeg ze toe en bereken hoeveel subsidie je kan ontvangen

Je ISDE subsidie in beeld

Snel het bedrag in beeld en de voorwaarden waarop je moet letten

Vraag de ISDE subsidie aan

In een paar minuten je aanvraag regelen. Met maximale garantie je subsidie ontvangen

Dit zeggen klanten over ons

B. Vermeer

Na flink wat zoekwerk toch gekozen voor Simpel Subsidie. Door hen was de subsidie voor mijn dak- en vloerisolatie lekker snel geregeld. Stap voor stap helpen ze je door de voorwaarden heen, top!

G. Geerken

Snelle en deskundige afhandeling. Goed en prettig contact. Zeer aanbevelingswaardig.

M. Pieters

Graag wil ik uw bureau aanbevelen aan al mijn kennissen. U hebt gedaan wat u beloofde en zonder gedoe of navraag. Ik ben erg tevreden met uw inzet en wil u nogmaals hartelijk bedanken.

O. Abdulgadir

Het aanvragen van een subsidie heeft me veel tijd gekost. Na contact met Simpel Subsidie heb ik alsnog de aanvraag kunnen doen.

H. Zeeuw

Top werk! zeer tevreden, was geintimideerd door de overheid over formulieren en aan te dragen "bewijzen". door simpelsubsidie is dit perfect voor ons overgenomen.

Meer ervaringen op

Waarom de ISDE subsidie door ons laten aanvragen?

Het aanschaffen van isolatie, zonneboiler of een warmtepomp is een flinke investering. Het aanvragen van de subsidie is een tijdrovend en niets iets dat je iedere dag doet. Vandaar bieden wij op onze website gratis alle informatie over het checken en regelen van de ISDE subsidie. We werken samen met partijen als: ABN AMRO, Breman en Isolatiespecialist om zoveel mogelijk huisieigenaren te helpen maximaal subsidie te ontvangen.

Je kan via de website altijd gratis je subsidie berekenen en de voorwaarden controleren. Zo ben je op de hoogte en loop je geen kansen mis. Wij kunnen je vervolgens helpen bij deze ISDE aanvraag. We vragen hier slechts 85 euro voor en daarmee heb je maximaal garantie op succes. Voor grotere aanvragen kan dit bedrag hoger liggen. Wij regelen alle communicatie met de overheid en houden je stap voor stap op de hoogte.

Het subsidiebedrag komt direct op jouw bankrekening, daar zitten wij niet tussen. Je betaalt ons alleen bij een succesvolle aanvraag en achteraf.

Onze partners

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor subsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

Ik stuur je ons gratis stappenplan toe. Zo ben je altijd op de hoogte!

ISDE stand van zaken

Voor 2022 is er maar liefst 228 miljoen euro aan ISDE subsidie beschikbaar. Dit subsidiepotje kan je gebruiken voor de aanschaf van een warmtepomp, isolatie of zonneboiler. Dit bedrag kan je gemakkelijk berekenen via onze subsidietool. Gemiddeld komt het subsidiebedrag al snel neer op 2.000 euro. In de grafiek hiernaast kan je de ISDE stand van zaken zien. Er is nu nog ruim 175 miljoen euro beschikbaar.

Is er voldoende subsidiebudget voor heel 2022? Deze vraag krijgen wij vaak. In 2022 is flink veel subsidie beschikbaar. Wij verwachten niet dat dit budget op zal raken. De overheid heeft al toegezegd dat er tot 2030 subsidie beschikbaar zal blijven. Mocht eind dit jaar de subsidiepot leeg zijn, dan kan je altijd begin 2023 opnieuw een ISDE subsidie indienen.

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik de ISDE subsidie aan?

Via onze subsidietool kan je gemakkelijk je ISDE subsidie berekenen. Je kiest eerst wat voor maatregelen je gaat uitvoeren en dat geeft een subsidiebedrag. Daarna kan je de voorwaarden checken en bestanden uploaden. Het aanvragen van de ISDE subsidie regelen wij vanaf 85 euro. Je hoeft pas achteraf bij succes te betalen.

Wij vragen de ISDE subsidie aan vanaf 85 euro. Je betaalt achteraf bij succes. Zo vraag je met zoveel mogelijk garantie de subsidie aan.

Je krijgt na uw aanvraag een persoonlijke link waarmee uw subsidieoverzicht staat. Hierop wijzigt de status van uw aanvraag wanneer wij actie ondernemen. Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing aanvragen op zijn gemakkelijkst!

Om uw subsidieaanvraag succesvol in te dienen bij RVO hebben wij een aantal persoonsgegevens nodig. Je bankrekening is bijvoorbeeld noodzakelijk, omdat RVO hier direct je subsidie naar overmaakt.

Binnen 8 tot 9 weken weken na je subsidieaanvraag staat het bedrag op je rekening. Mochten er nog vragen zijn vanuit RVO dan pakken wij deze zonder meerkosten op.

Contact opnemen gaat het beste via de e-mail: vragen@simpelsubsidie.nl.

Binnen 48 uur behandelen wij de meeste vragen.

Wij zijn een commercieel bedrijf, dus wil je je vraag direct aan de overheid stellen dan kan dat via DEW@RVO.nl.

Simpel Subsidie werkt no-cure no-pay. Je betaalt pas wanneer het subsidiebedrag op de bankrekening staat.

De ISDE subsidie is in 2021 uitgebreid met de isolatie subsidie, subsidie warmtenet aansluiting en kleine windturbine regeling. Aanvullend wordt het gebruik van zonnepanelen op flatgebouwen aangemoedigd. Deze ISDE zonnepanelen subsidie is ideaal voor woningcorporaties en VvE's. Verder blijft het mogelijk om subsidie aan te vragen voor uw warmtepomp of zonneboiler.

Voor de nieuwe Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE 2021) is 164 miljoen euro beschikbaar. Dit is een lager bedrag dan in 2020. Wees er dus snel bij en grijp deze kans!

Voor je nieuwbouwwoning is het niet meer mogelijk om een ISDE subsidie aan te vragen. In 2020 was er nog een overgangsregeling, maar deze is in 2021 niet meer van toepassing.

Omdat het verplicht is nieuwe woningen te bouwen zonder een aardgasaansluiting is hiermee ook de warmtepomp subsidie komen te vervallen.

Nee, we hebben je DigiD omgeving niet nodig om de subsidie aan te vragen. Als u via ons systeem de ISDE subsidie aanvraagt, dan machtigt u ons om direct de aanvraag bij RVO te regelen. Dit scheelt je papierwerk en tijd.

Wij sturen je een bevestiging van de succesvolle subsidieaanvraag toe en het bedrag wordt direct op de bankrekening gestort.

Ja, vanaf 2021 kan je subsidie krijgen voor het aansluiten op een warmtenet. Zowel als particulier en als vereniging van eigenaren (VvE) maakt dit toch al snel 20% op uw investeringskosten goed. Deze ISDE warmtenet subsidie bedraagt 3.325 euro per woning als particulier. Voor een VvE kan dit bedrag oplopen tot 21.906 euro per aansluiting.

Wilt u meer lezen voor de warmtenet subsidie? Dan kan je het beste ons blog hierover lezen.

Dat klopt. In de ISDE subsidie 2021 is ook 40 miljoen euro gereserveerd voor zonnepanelen installaties tussen de 15 en 100 kWp, oftewel 50 tot 300 zonnepanelen en kleine windturbines met tenminste 50 m2 rotoroppervlak.

Je kan deze subsidies alleen aanvragen als zakelijke partij, dus niet als particulier. De zonnepanelen lijken interessant voor bijvoorbeeld woningcorporaties en windturbines voor ondernemers.

Wij ondersteunen dit soort zakelijke ISDE subsidie aanvragen. Via deze links kan je meer lezen over de windturbine en zonnepanelen subsidie.

Via de website van RVO is het mogelijk met de ISDE rekentool je subsidiebedrag op hoofdlijnen te berekenen. Wij raden je echter aan onze ISDE rekentool te gebruiken. Deze rekentool geeft het exacte subsidiebedrag aan en geeft meer inzicht in de voorwaarden en zaken waar je rekening mee moet houden.

warmtepomp subsidie aanvragen 2023 zal hetzelfde blijven als dit jaar. Via de link hiervoor kan je alle informatie over deze regeling vinden.
Vanaf 2022 krijg je extra subsidie op de hybride warmtepomp. Dit is tot wel 10 procent extra op de totale investering. Voor nu lijkt het erop dat je recht heb op deze subsidie ook al is de warmtepomp geïnstalleerd in 2021. Let wel op dat je uiterlijk 12 maanden na installatie van de warmtepomp je aanvraag doet. Voor nu dus het advies, aanvragen in 2022.

ISDE subsidie aanvragen in 2022 met meer garantie

Simpel Subsidie Eigenaren

Simpel Subsidie maakt subsidie aanvragen simpel. We houden voor de ISDE subsidie alle ontwikkelingen bij, zodat je nooit een kans misloopt. Voor 2022 zijn er een aantal belangrijke wijzigingen. Zo kan je meer subsidie krijgen voor de hybride warmtepomp en komt er mogelijk ook extra subsidie voor isolatie! De voorwaarden zullen niet veel veranderen. Je moet tenministe twee isolatiemaatregelen nemen of alleen een warmtepomp of zonneboiler hebben aangeschaft. Deze voorwaarden kan je altijd gratis controleren in onze subsidietool.

Wij verwachten dat de komende 5 jaar de ISDE subsidie nog te gebruiken is. De overheid zet stevig in op het verduurzamen van woningen en de subsidie helpt hierbij.