zonneboiler subsidie aanvragen binnen 5 minuten

Gratis checken hoeveel subsidie u voor uw zonneboiler kunt aanvragen, en alles vervolgens direct eenvoudig regelen. En dat binnen slechts een paar minuten!

Hulp bij het subsidie aanvragen voor uw zonneboiler

Zonneboiler subsidie aanvragen kan gemakkelijker. De service van Simpel Subsidie ondersteunt u in het aanvragen van uw subsidie.

Snel

Binnen 1 minuut uw zonneboiler subsidie 2021 vrijblijvend in beeld.

Compleet

Compleet overzicht van alle verschillende zonneboilers, merken en hun subsidiebedrag.

Ontzorgt

Wij regelen uw zonneboiler subsidie aanvraag. U kan verder met ondernemen, werken of ontspannen.

Voor iedereen

We helpen zowel particulieren als zakelijke partijen hun zonneboiler subsidieaanvraag te doen.

Eenvoudig

Doordat u minder persoonsgegevens hoeft achter te laten kunt u de formulieren makkelijker invullen.

No Cure, No Pay

Wij zijn altijd transparant en brengen onze kosten alleen in rekening als het aanvragen van de zonneboiler subsidie succesvol is afgerond.

Subsidie aanvragen voor uw zonneboiler

In 2050 moet heel Nederland van het aardgas af zijn. Dit betekent een afscheid nemen van onze trouwe cv-ketel in huis of op kantoor. De overheid stimuleert daarom de aanschaf van zonneboilers. De hoogte van deze zonneboiler subsidie hangt af van het vermogen van de zonneboiler. Kort uitgelegd, hoe hoger het vermogen, hoe meer warm tapwater de zonneboiler kan produceren. Voor een zonneboiler is maximaal 2.299 euro subsidie beschikbaar. Dit kan oplopen tot bijna 40% van het aankoopbedrag, een forse zonneboiler subsidie dus.

De zonneboiler is mooi te combineren met andere duurzame mogelijkheden voor je huis. Vaak investeren huishoudens ook in zonnepanelen of een warmtepomp. Maak nu gebruik van de mogelijkheid een subsidie aan te vragen voor je zonneboiler en verdien je investering in sommige gevallen al binnen zes jaar terug. Voor € 99 inclusief BTW vragen wij uw ISDE-subsidie aan.

direct checken

zonneboiler zonneboiler
Simpelsubsidie aanvragen

Wij maken de aanvraag van subsidie voor uw zonneboiler eenvoudig


Formulieren, specificaties, referentienummers en deadlines. Er is nogal wat dat u bij moet houden. Het ontvangen van subsidie is leuk, maar het proces daar naartoe is complex en verwarrend.

Het moet toch mogelijk zijn om als particulier gemakkelijk uw zonneboiler subsidie aanvraag te regelen? Vanuit Simpel Subsidie hebben wij gewerkt aan een oplossing om het aanvragen van uw zonneboiler subsidie gemakkelijker te maken.

Klantervaringen

‘Het valt niet mee om via RVO de juiste zonneboiler te vinden. Gelukkig kon ik op deze website makkelijk zoeken, en kon ik mijn subsidie zonder gedoe regelen.’

‘Prettig om snel inzicht te krijgen in mijn subsidiekansen. Aanvragen ging soepel en ik kon altijd de status inzien van mijn aanvraag’

‘Ik dacht dat mijn nieuwbouwwoning niet in aanspraak kwam voor subsidie. Na contact met Simpel Subsidie toch nog de overgangsregeling kunnen gebruiken. Scheelde € 2.100!’

Check nu hoeveel zonneboiler subsidie u kunt aanvragen

Snel uw zonneboiler subsidie in beeld. Gratis checken en binnen 5 minuten uw subsidie aanvragen. Voor € 99 inclusief BTW vragen wij uw ISDE subsidie aan. Al het papierwerk met de overheid wordt door ons geregeld en u betaalt pas achteraf bij een succesvolle aanvraag.

direct checken

FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

U selecteert eerst in onze tool om welke zonneboiler het gaat (bv. HRsolar). Vervolgens zoekt onze tool direct voor u uit of u in aanmerking komt voor zonneboiler subsidie, en zo ja, voor hoe veel. Dat bedrag verschijnt vervolgens in beeld.

Daarmee krijgt u ook gelijk het aanbod om ons de zonneboiler subsidie voor u aan te laten vragen. Dit aanbod is op basis van no-cure-no-pay, dus u betaalt pas als uw subsidie is toegekend. Als u hiermee akkoord gaat vult u uw gegevens in, en wij doen de rest.

Wij vragen de zonneboiler subsidie aan bij de overheid en houden u gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies. U kan uw subsidie aanvraag altijd tussendoor checken.

Checken voor welke zonneboiler subsidies u in aanmerking komt is volledig gratis! We hebben zelfs uw e-mailadres niet nodig.

Voor het regelen van uw zonneboiler subsidie vragen wij een vergoeding, namelijk 99 euro no-cure no-pay per apparaat. Hiermee regelt u snel de subsidie en kan u verder met ondernemen, werken of ontspannen. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders in de markt.

Voor de aanvraag van uw subsidie hebben wij enkele persoonsgegevens van u nodig. Dit zijn gegevens die uiteindelijk ingediend moeten worden bij de overheid om uw subsidie te verkrijgen.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en bewaren deze niet langer dan strikt noodzakelijk is. Wij voldoen aan de AVG en u kan hier meer over lezen in ons privacy statement.

Het subsidiebedrag wordt door de overheid direct op uw rekeningnummer gestort. Binnen 8-9 weken ontvangt u een subsidiebevestiging per post en kort daarna wordt het subsidiebedrag overgemaakt.

Gedurende dit proces houden wij u op de hoogte en kunt u altijd uw aanvraag bekijken op onze website.

U kan het beste contact opnemen via de e-mail: info@simpelsubsidie.nl.

Wij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op uw vragen. Mocht dit per e-mail lastig gaan, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

Nee, wij werken volgens een no-cure-no-pay propositie. Dat betekent dat u niets betaalt totdat de zonneboiler subsidie is toegekend. Zo loopt u geen enkel risico.

Wij vragen de subsidie aan bij de overheid en houden u gedurende het proces op de hoogte. Simpel Subsidie heeft veel ervaring met het aanvragen en verwerken van subsidies.

De ISDE subsidie liep eerst tot 2020, maar is gelukkig met 5 jaar verlengd. Tot 2025 kunt u daarom subsidie aanvragen voor uw zonneboiler.

Zonneboiler subsidie 2021 – updates

Zonneboiler subsidie 2021 – updates

De zonneboiler subsidie kan nog wel eens wijzigen. Vanuit Simpel Subsidie houden we alle updates bij om uw kansen op subsidie te vergroten. De ISDE subsidie stimuleert de opwek van duurzame energie en het verminderen van uw aardgasverbruik. Omdat de regering ons wil verleiden van het aardgas af te stappen is deze regeling verlengd tot 2025. Dat maakt dat u de komende 5 jaar nog subsidie kan ontvangen voor uw zonneboiler.

Zonneboilers worden naast zonnepanelen steeds vaker geplaatst op de Nederlandse daken. Een zonneboiler zorgt ervoor dat u gaat besparen op uw warm tapwater of ruimteverwarming. Het voordeel van een zonneboiler is dat u ook nu kan beginnen met energie besparen. Het is niet nodig dat uw gehele woning volledig is geïsoleerd. Een zonneboiler kan wel samenwerken met de cv-ketel of warmtepomp. Daarnaast zijn er een aantal innovaties die het mogelijk maken het beste van een zonnepaneel te combineren met een zonneboiler. Deze PVT panelen wekken zowel elektriciteit en warm water op.

De lagere energiebelasting op elektriciteit en verhoogde belasting op aardgas tot 2026 maakt dat zowel isoleren als aardgas besparen meer gaan renderen. De aantrekkelijke zonneboiler subsidie 2021 maakt de kans rendabel te verduurzamen steeds groter. De subsidie voor uw zonneboiler levert al snel een korting op de aanschafprijs van 20 tot 30 procent. Dit is een flinke vermindering van de zonneboiler kosten.

Zoek uw zonneboiler

Wilt u weten of uw zonneboiler in aanmerking komt? Zoek gratis en direct op uw merk.