Zonneboiler subsidie aanvragen zonder gedoe

Gratis checken hoeveel zonneboiler subsidie u kan aanvragen, en alles vervolgens direct eenvoudig regelen. Wij regelen zonder gedoe en maximale garantie uw subsidie. Voor 85 euro regelen wij alles met de overheid. U loopt geen enkel risico en betaalt pas achteraf bij succes.

Hulp bij uw zonneboiler subsidie aanvragen

Zonneboiler subsidie aanvragen kan gemakkelijker. De service van Simpel Subsidie ondersteunt u bij het aanvragen van uw subsidie.

Snel geregeld

Uw zonneboiler subsidie direct in beeld.

Overzicht

Alle soorten zonneboilers, merken en het subsidiebedrag op een rij.

Ondersteuning

Wij ondersteunen u met het zonneboiler subsidie aanvragen.

Compleet aanbod

Zowel particulieren als zakelijke klanten worden door ons volledig geholpen.

Soepel

Beperkt persoonsgegevens en lastige vragen beantwoorden. Wij verzamelen alleen de noodzakelijke gegevens

Achteraf betalen

Alleen bij een succesvolle zonneboiler subsidie aanvraag hoeft u te betalen.

Zonneboiler subsidie aanvragen

Stap voor stap gaat Nederland van het aardgas af. De cv-ketel verdwijnt en duurzame producten komen er voor in de plaats. Om u te stimuleren over te stappen op duurzame alternatieven heeft de Rijksoverheid een zonneboiler subsidie in het leven geroepen. De hoogte van deze subsidie hangt af van het vermogen van de zonneboiler. Kort uitgelegd, hoe hoger het vermogen, hoe meer warm tapwater de zonneboiler kan produceren. Voor een zonneboiler is maximaal 2.299 euro subsidie beschikbaar. Dit kan oplopen tot bijna 40% van het aankoopbedrag.

De zonneboiler is mooi te combineren met andere duurzame mogelijkheden voor je huis. Vaak investeren huishoudens ook in zonnepanelen of een warmtepomp. Maak nu gebruik van de mogelijkheid een subsidie aan te vragen voor je zonneboiler en verdien je investering in sommige gevallen al binnen zes jaar terug. Voor 85 euro inclusief BTW vragen wij uw zonneboiler subsidie aan. In 2021 valt de zonneboiler subsidie onder de: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Vanuit Simpel Subsidie houden wij voor u alle subsidiekansen in de gaten.

direct checken

subsidie aanvragen zonneboiler subsidie aanvragen zonneboiler
Simpelsubsidie faq

Uw zonneboiler subsidie gemakkelijk aanvragen


Zonneboiler subsidie aanvragen. Kan dat gemakkelijker? Er komen al snel formulieren en lastige vragen bij kijken. Met de software van Simpel Subsidie is het gemakkelijk om uw zonneboiler subsidie te checken en zonder gedoe aan te vragen.

Alle merken, vermogens en informatie op één plek om uw subsidie te regelen. Via onze software is het mogelijk. Zo houdt u tijd over om te ontspannen.

Klantervaringen

Voor mijn HRsolar boiler heb ik via Simpel Subsidie snel en goedkoop de subsidie geregeld.

Betrouwbaar, serieus en snel afgewikkeld.

Na vragen van RVO heeft Simpel Subsidie ons geholpen toch de subsidie te ontvangen.

Check nu hoeveel zonneboiler subsidie u kunt aanvragen

Snel uw zonneboiler subsidie in beeld. Gratis checken en binnen 5 minuten uw subsidie aanvragen. Voor 85 euro inclusief BTW vragen wij uw subsidie aan. Al het DigiD- en papierwerk met de overheid wordt door ons geregeld en u betaalt pas achteraf bij een succesvolle aanvraag. Check hieronder alle zonneboilers die in aanmerking komen voor subsidie.

direct checken

FAQ

Veel gestelde vragen

Zonneboiler subsidie. Hoe vraag ik dit aan?

Kies in onze software uw zonneboiler (bv. HRsolar). Vervolgens zoeken wij direct voor u uit of u in aanmerking komt voor zonneboiler subsidie. U krijgt direct het juiste subsidiebedrag te zien.

Met het subsidiebedrag in beeld krijgt u een aanbod om door ons de zonneboiler subsidie aan te vragen. Dit is een no-cure no-pay aanbod. u betaalt achteraf als de subsidie op uw rekening staat.

Wanneer wij aan de slag gaan met uw subsidie houden wij u op de hoogte. U kan altijd uw subsidieaanvraag in de gaten houden via onze tooling.

Zonneboiler subsidie kan u altijd gratis checken. We hebben hier geen persoonsgegevens voor nodig. Voor het geheel regelen van uw subsidieaanvraag vragen wij 85 euro no-cure no-pay per warmtepomp. Wij zijn hiermee de goedkoopste aanbieder in de markt.

Om uw subsidieaanvraag succesvol in te dienen bij RVO hebben we enkele persoonsgegevens nodig. Zonder deze gegevens kan de overheid uw subsidie niet in behandeling nemen en het bedrag op uw rekening storten.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is. U kan altijd ons AVG, privacy statement en algemene voorwaarden bekijken.

U ontvangt de zonneboiler subsidie direct op uw rekeningnummer. 8 tot 9 weken na de aanvraag van uw subsidie ontvangt u een subsidiebeschikking van RVO. Wij houden u gedurende dit proces op de hoogte.

U kan het beste contact opnemen via de e-mail: info@simpelsubsidie.nl.\n\nWij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op uw vragen. Mocht dit per e-mail lastig gaan, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

U betaalt voor onze service pas achteraf en bij een succesvolle subsidieaanvraag. U loopt geen enkel risico.

De zonneboiler subsidie liep eind 2020 af. Gelukkig is de subsidie tot 2025 verlengd. De Rijksoverheid wil langer energiebesparing stimuleren. De ISDE subsidie 2021 maakt het mogelijk ook voor isolatie en warmtepompen subsidie aan te vragen. Formeel heet deze subsidieregeling de: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing.

Tot voor kort was het mogelijk met de overgangsregeling nog een zonneboiler subsidie aan te vragen voor een nieuwbouwwoning. Helaas is dat onder de huidige ISDE regeling niet meer mogelijk. Bekijk onze subsidie blog over de zonneboiler subsidie in nieuwbouw voor meer informatie.

Wij hebben voor HRsolar hun zonneboiler subsidietool ontworpen. Als u uw aanvraag doet via hun systeem vragen wij uw subsidie tegen een scherper bedrag aan.

Nee, het is niet mogelijk de zonneboiler subsidie aan te vragen wanneer u het apparaat zelf installeert. Een bouwinstallatiebedrijf moet de zonneboiler voor u installeren.

Zonneboiler subsidie 2021 updates

subsidiekansen 2021 zonneboiler

Zonneboiler subsidiekansen kunnen wijzigen. Simpel Subsidie houdt alle ontwikkelingen bij en informeert u daarover. De komende 5 jaar blijft het aanschaffen van een zonneboiler mogelijk met subsidie. Deze subsidie valt onder de ISDE regeling en deze is met 5 jaar verlengd tot aan 2025.

Zonneboilers worden naast zonnepanelen steeds vaker geplaatst op de Nederlandse daken. Een zonneboiler zorgt ervoor dat u gaat besparen op uw warm tapwater of ruimteverwarming. Het voordeel van een zonneboiler is dat u ook nu kan beginnen met energie besparen. Het is niet nodig dat uw gehele woning volledig is geïsoleerd. Een zonneboiler kan wel samenwerken met de cv-ketel of warmtepomp. Daarnaast zijn er een aantal innovaties die het mogelijk maken het beste van een zonnepaneel te combineren met een zonneboiler. Deze PVT panelen wekken zowel elektriciteit en warm water op.

De aardgasbelasting wordt hoger tot aan 2026. Daarbij zal in dezelfde periode de elektriciteitsbelasting lager uitvallen. Deze combinatie is interessant voor duurzame investeringen. Zowel isolatie als de zonneboiler zorgen ervoor dat u minder aardgas gaat verbruiken. Met de zonneboiler subsidie 2021 wordt het steeds aantrekkelijker om te investeren. 20 tot 30 procent van de aanschafprijs levert deze subsidie al snel op. Een snelle terugverdientijd is daardoor mogelijk. Vanaf 2021 heet de zonneboiler subsidie formeel: Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing.