Eenvoudig zonneboiler subsidie aanvragen

Met garantie  |  Achteraf betalen  |  Gratis check

Zonneboiler subsidie aanvragen

Check hoeveel zonneboiler subsidie je kan krijgen. Vraag zonder gedoe de subsidie aan met onze hulp vanaf slechts 85 euro. Maximale garantie op succes.
Gelijk de voorwaarden in beeld met de gratis check
Zonder gedoe je hele aanvraag regelen
Pas achteraf betalen bij succes

Zo werkt zonneboiler subsidie checken

Je doorloopt gratis een subsidie check met alle voorwaarden. Zo haal je het maximale subsidiebedrag binnen zonder risico's

Kies je zonneboiler

Gemakkelijk je zonneboiler zoeken op meldcode of type. Daarna uitzoeken hoeveel subsidie je kan krijgen.

Je subsidie in beeld

Het bedrag krijg je in beeld en de voorwaarden waar je aan moet voldoen.

Aanvragen zonder zorgen regelen

Vul gemakkelijk en snel je gegevens in en laat ons de rest regelen met de overheid. Maximale garantie op subsidie.

Ervaringen van onze klanten

H. van Harten

Geen woorden maar daden. Een snelle indiening van de subsidieaanvraag, en idem communicatie over de voortgang. Precies zoals je dat graag wil.
€ 1.600 subsidie aangevraagd

B. Vermeer

Graag wil ik uw bureau aanbevelen aan al mijn kennissen. U hebt gedaan wat u beloofde en zonder gedoe of navraag. Ik ben erg tevreden met uw inzet en wil u nogmaals hartelijk bedanken.
€ 1.134 subsidie aangevraagd

M. de Heer

Als je bezig bent met je woning verbouwen dan heb je echt geen zin in dat papierwerk en subsidie gedoe. Sven van Simpel Subsidie heeft me geholpen de maximale subsidie uit mijn verbouwing te halen, top!
€ 5.240 subsidie aangevraagd

R. de Ruijter

Ik heb een flinke zonneboiler installatie gekocht. Ik wilde zeker zijn van het subsidiebedrag. Dankzij Simpel Subsidie stond het bedrag binnen 6 weken op mijn rekening.
€ 2.188 subsidie aangevraagd

J. van Gils

Snelle reactie, subsidie-aanvraag wordt gecontroleerd. Als je het rechtstreeks doet dan wordt hij misschien na langere tijd afgekeurd en kun je opnieuw beginnen. Beslist een aanrader.
€ 3.740 subsidie aangevraagd

Meer ervaringen op

Waarom de zonneboiler subsidie met ons regelen?

Wij hebben uitgebreide ervaring met het aanvragen van de zonneboiler subsidie. Als je een zonneboiler laat plaatsen heb je al genoeg aan je hoofd, laat ons het papierwerk regelen. Vanaf slechts 85 euro is alles geregeld met de overheid.

Je kan bij ons altijd gratis je subsidiekans checken plus de voorwaarden. Je hoeft pas achteraf te betalen bij een succesvolle aanvraag. Met onze service heb je de maximale garantie op succes.

Check hieronder gratis jouw kansen en lees vooral meer over de subsidiemogelijkheden

Wij werken samen met zonneboiler experts

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor subsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

Ik stuur je ons gratis stappenplan toe. Zo ben je altijd op de hoogte!

Zonneboiler subsidie budget in 2021

In 2022 is er meer subsidie voor de zonneboiler beschikbaar! Je voordeel kan oplopen tot 30 procent van het installatiebedrag. Het exacte subsidiebedrag hangt uiteindelijk af van het vermogen van de zonneboiler. Gemiddeld krijg je al snel 2.000 euro subsidie. Er voor 2022 ruim 228 miljoen euro beschikbaar aan subsidie.

Er is nu nog ruim 175 miljoen euro beschikbaar voor de zonneboiler subsidie. Onze verwachting is dat dit budget niet op zal raken in 2022. De belofte van de overheid is dat er tot 2030 subsidie beschikbaar zal blijven voor de zonneboiler. Dus mocht het budget op zijn eind dit jaar, dan kan je altijd begin 2023 alsnog je subsidieaanvraag regelen. Bereken je zonneboiler subsidie met de knop hieronder.

FAQ

Veel gestelde vragen

Zonneboiler subsidie. Hoe vraag ik dit aan?
Kies in onze software uw zonneboiler (bv. HRsolar). Vervolgens zoeken wij direct voor u uit of u in aanmerking komt voor zonneboiler subsidie. U krijgt direct het juiste subsidiebedrag te zien. Met het subsidiebedrag in beeld krijgt u een aanbod om door ons de zonneboiler subsidie aan te vragen. Dit is een no-cure no-pay aanbod. u betaalt achteraf als de subsidie op uw rekening staat.

Zonneboiler subsidie kan u altijd gratis checken. We hebben hier geen persoonsgegevens voor nodig. Voor het geheel regelen van uw subsidieaanvraag vragen wij 85 euro no-cure no-pay per zonneboiler. Wij zijn hiermee de goedkoopste aanbieder in de markt.

U ontvangt de zonneboiler subsidie direct op uw rekeningnummer. 8 tot 9 weken na de aanvraag van uw subsidie ontvangt u een subsidiebeschikking van RVO. Wij houden u gedurende dit proces op de hoogte.

U kan het beste contact opnemen via de e-mail: vragen@simpelsubsidie.nl.\n\nWij streven ernaar om binnen 24 uur antwoord te geven op uw vragen.

Tot voor kort was het mogelijk met de overgangsregeling nog een zonneboiler subsidie aan te vragen voor een nieuwbouwwoning. Helaas is dat onder de huidige ISDE regeling niet meer mogelijk. Bekijk onze subsidie blog over de zonneboiler subsidie in nieuwbouw voor meer informatie.

Wij hebben voor HRsolar hun zonneboiler subsidietool ontworpen. Als u uw aanvraag doet via hun systeem vragen wij uw subsidie tegen een scherper bedrag aan.

Nee, het is niet mogelijk de zonneboiler subsidie aan te vragen wanneer u het apparaat zelf installeert. Een bouwinstallatiebedrijf moet de zonneboiler voor u installeren.

De zonneboiler subsidie in 2022 is gewoon weer beschikbaar. Het is alleen even afwachten op de exacte voorwaarden. Wij verwachten niet dat deze veel zullen veranderen ten opzichte van 2021.

Zonneboiler subsidie regelen met maximale garantie?

Eigenaren Simpel Subsidie

Als het gaat om de zonneboiler subsidie dan zijn wij volledig geïnformeerd. Voor de zonneboiler mag je altijd subsidie aanvragen zonder dat je dit moet combineren met nog een maatregel. Dit is weer anders bij isolatie, waar je altijd een extra maatregel moet uitvoeren. Let wel op dat je de zonneboiler laat plaatsen of in bedrijf stellen door een installateur. Dit is een voorwaarde van de subsidieregeling.

Wij zien dat de komende jaren, tot 2025, de zonneboiler gesteund blijft worden door de overheid. De verwachting is dat zo'n 30 procent van het aankoopbedrag door de subsidie wordt opgevangen. Dit geeft een mooie korting en een snellere terugverdientijd.