Blogs

Subsidie Nieuws en Tips

15 / 01 / 2021

Apparatenlijst warmtepompen 2021

Via onze software kan u altijd de meest accurate apparatenlijst warmtepompen inzien


Apparatenlijst warmtepompen 2021

Op de website van RVO kan u altijd de apparatenlijst voor warmtepompen bekijken. Alleen het is niet altijd duidelijk welke meldcode uw warmtepomp heeft en het zoeken in zo’n PDF is verwarrend. Vanuit Simpel Subsidie werken we met een database om het zoeken naar uw warmtepomp of zonneboiler gemakkelijk te maken.

Subsidie Warmtepomp Aanvragen

Snel zoeken in de apparatenlijst warmtepompen

Stel u heeft een warmtepomp op het oog, dan staat daar niet altijd een meldcode bij om te subsidie mee te checken. Dat is vervelend en verwarrend. Via onze warmtepomp subsidie check heeft u deze gegevens niet nodig. U kan gewoon beginnen met zoeken door het merk van uw warmtepomp in te toetsen, bijvoorbeeld Remeha. Dan ziet u een overzicht met alle warmtepompen van Remeha die in aanmerking komen voor subsidie. Stel u heeft de Elga Ace op het oog, dan tikt u dat er achter. De juiste warmtepompen komen naar voren en u kunt direct uw subsidiebedrag checken. In de YouTube video hieronder kan u zien hoe dat in zijn werk gaat:

Dezelfde service hebben wij beschikbaar voor de apparatenlijst zonneboilers. Ook hier kan u snel het juiste subsidiebedrag vinden voor bijvoorbeeld uw HRsolar zonneboiler. Wanneer u de warmtepomp heeft gekocht, dan kan u ook de subsidie door ons laten regelen. Beantwoord een aantal simpele vragen en upload uw factuur, de rest pakken wij op.

 

 

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor subsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

Ik stuur je ons gratis stappenplan toe. Zo ben je altijd op de hoogte!

Meer blogs van Simpel Subsidie

ISDE subsidie ventilatie

ISDE zakelijk warmtepomp - Regel hier je aanvraag

biobased isolatie subsidie