Blogs

Subsidie Nieuws en Tips

Blogs

Subsidie Nieuws en Tips

15 / 01 / 2021

Remeha warmtepomp subsidie aanvragen

Subsidiekansen voor je Remeha warmtepomp


Remeha warmtepomp subsidie aanvragen

Remeha warmtepomp

Remeha is een van de grootste warmtepomp producenten van Nederland. De verwachting is dat Remeha steeds meer warmtepompen zal gaan verkopen in plaats van cv-ketels de komende jaren. Remeha levert zowel hybride warmtepompen die samenwerken met de cv-ketel als volledig elektrische systemen. In dat laatste geval bent u dan van het aardgas af. Vaak is het wel nodig om een goed geïsoleerde woning te hebben. Bij de aanschaf van een hybride warmtepomp kan je dus meer stapsgewijs de woning verbeteren. Remeha biedt een aantal verschillende merken warmtepompen aan, zoals: Hybrid plus, Tzerra HP, Elga Ace, Eria Tower, Mercuria en Neptuna.

 

Remeha warmtepomp subsidie

De Rijksoverheid stimuleert aardgasvrije alternatieven zoals Remeha warmtepompen. Vandaar is er warmtepomp subsidie beschikbaar voor zowel de hybride warmtepompen als volledige elektrische alternatieven. Deze ISDE subsidie is tot aan 2025 beschikbaar gesteld. De subsidie kan oplopen tot duizenden euro’s per warmtepomp. Dit kan een voordeel geven tot 30% van het aankoopbedrag.

Hieronder een video die het subsidie aanvragen voor uw Remeha warmtepomp uitlegt. Met de service van Simpel Subsidie is het gemakkelijker om de warmtepomp subsidie te regelen. Meer informatie over warmtepompen is te lezen op deze warmtepomp informatie pagina. 

 

 

Subsidie Warmtepomp Aanvragen

Gratis stappenplan

Download ons gratis stappenplan voor subsidie aanvragen, en ontvang alles wat u moet weten om snel uw subsidie te ontvangen.

ontvang ons gratis stappenplan

Wij sturen jou ons gratis stappenplan subsidie aanvragen toe.

Meer blogs van Simpel Subsidie

Extra subsidie voor warmtepomp

Hoe kan ik subsidie aanvragen als ik mijn warmtepomp of zonneboiler zelf installeer?

Kan ik mijn woning aan de binnenkant isoleren?