FAQ

Veelgestelde vragen

Zoek hier uw vraag:

Wat betekent vanaf 85 euro

Vanaf 85 euro kunnen wij uw subsidieaanvraag regelen. In 95% van de gevallen is dit voor dit bedrag te regelen. Wanneer u een grote verbouwing doorgeeft, dan kan dit bedrag aangepast worden naar 199 euro. We hebben meer werk aan grotere subsidieaanvragen. Ons systeem berekent deze toeslag automatisch.

Wat is ISDE subsidie?

Wat is ISDE subsidie? De ISDE subsidie (Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing) helpt woningeigenaren om een tegoedkoming te krijgen wanneer een warmtepomp, zonneboiler of isolatie is toegepast. 

Ik heb een vraag, hoe kan ik contact opnemen?

Je kan het beste contact opnemen via de e-mail: vragen@simpelsubsidie.nl. De meest gestelde vragen kan je vinden in ons veelgestelde vragen overzicht. Bijna alle vragen die wij ontvangen staat al beantwoord in dat overzicht.

Wij streven er naar om je vragen binnen 1-3 werkdagen te beantwoorden. Aangezien wij een volledig digitaal bedrijf zijn is telefonisch contact niet mogelijk. Stuur daarom je vraag naar ons op per e-mail en je krijgt snel antwoord. In uitzonderlijke gevallen nemen we contact per telefoon op als dat noodzakelijk is.